Μάντη Περσάκη: Ο πολύωρος τοκετός, η καισαρική και η πρώτη φωτό του νεογέννητου

Με καισαρική τομή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της η Μάντη Περσάκη.

Μάντη Περσάκη: Ο πολύωρος τοκετός, η καισαρική  και η πρώτη φωτό του νεογέννητου

Εδώ και λίγα μόνο 24ωρα η Μάντη Περσάκη είναι και επίσημα μαμά δύο αξιολάτρευτων παιδιών. Ο ένας γιος περιμένει στο σπίτι πώς και πώς τον νεογέννητο αδερφούλη του και ο νεογέννητος μικρούλης βρίσκεται στο μαιευτήριο με τη μαμά που ταλαιπωρήθηκε για να τον φέρει στον κόσμο.

Όπως η ίδια η γυμνάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούριου, γέννησε την Τρίτη με καισαρική τομή και μετά από 17 ώρες τοκετού. «Ήταν δύσκολα παιδιά, ήταν δύσκολα αυτή τη φορά. Το πρώτο το γέννησα μετά από 21 ώρες αλλά το γέννησα φυσιολογικά. Τώρα... μπήκα στις 41 εβδομάδες φανταστείτε για 2ο παιδί, 17 ώρες χωρίς επισκληρίδιο γιατί έχω θρομβοφιλία... οπότε είχαμε πολλές ώρες ωδίνες και τελικά πήγαμε σε καισαρική... Ήταν μεγάλος... ήταν 4.000», ακούγεται να λέει γεμάτη ευτυχία, παρά την ταλαιπωρία της.

Όσο μιλούσε κοντά της βρισκόταν ο άνδρας της που κρατούσε στην αγκαλιά του τον μικρούλη και στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε την πρώτη εμφάνιση του μικρού στην τηλεόραση.



Μετά την 1η συνέντευξη ήρθε και η πρώτη φωτογραφιά του νεογέννητου

Η Μάντη Περσάκη, μετά τη συνέντευξή της δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram σχολιάζοντας:

«Την Τρίτη 11.40 ο Θεός μας έστειλε έναν μικρό άγγελο!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα!! Σίγουρα αυτή τη φορά η εμπειρία μου ήταν διαφορετική δεδομένων την συνθηκών. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!! Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου το ΙΑΣΩ που με έκανε να νιώσω ασφαλής, αφού από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Θα φροντίσω να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά για τις όμορφες ευχές! Να σας έχει ο Θεός καλά και να μένετε ασφαλείς ❤️».

Δείτε την πρώτη του φωτογραφία στη gallery:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved