Η Γκουίνεθ Πάλτροου θέλει τα παιδιά της να πάνε σε σχολείο στο Λονδίνο!

Μέχρι πρότινος, η ζωή της Αμερικανίδας Γκουίνεθ Πάλτροου, μοιραζόταν ανάμεσα σε Λονδίνο –Άγγλος είναι ο σύζυγός της- και Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου θέλει τα παιδιά της να πάνε σε σχολείο στο Λονδίνο!

Όμως πλέον στενεύουν τα περιθώρια καθώς τα παιδιά της θα πρέπει να πάνε γυμνάσιο και όπως η ίδια πιστεύει, εκεί θα αποκτήσουν και τις κατάλληλες βάσεις για όλη τους τη ζωή.

Γι' αυτό και θέλει να παρακολουθήσουν σχολείο στο Λονδίνο και όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Λάτρεψε τη διαμονή της στο Λονδίνο αλλά η Αμερική θα είναι πάντα το σπίτι της και θέλει να είναι πιο κοντά στην οικογένειά της» δήλωσε καλός της φίλος και συνέχισε: «Η μητέρα της και ο αδελφός της ζουν στην Καλιφόρνια και σχεδιάζει να περάσει τα επόμενα δύο χρόνια στο Λος Άντζελες καθώς τα παιδιά της θα είναι ακόμα μικρά και έτσι δεν θα επηρεαστεί η εκπαίδευσή τους. Της λείπει η οικογένειά της πάρα πολύ και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μετακομίσει».

Ο ίδιος προσθέτει: «Τα παιδιά της έχουν αγγλική προφορά και γενικότερα λονδρέζικες αρχές και όταν θα ξεκινήσουν το γυμνάσιο, όπως λέει η Γκουίνεθ, η οικογένεια θα επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία γιατί πιστεύει ότι το αγγλικό σύστημα εκπαίδευσης δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο στον κόσμο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved