Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης: Δε φαντάζεστε τι έφτιαξαν τα παιδιά τους στο σπίτι (pics)

Η ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπωσιακές δημιουργίες του γιου και της κόρης της.

Έμιλυ Κολιανδρή - Χρήστος Λούλης: Δε φαντάζεστε τι έφτιαξαν τα παιδιά τους στο σπίτι (pics)

Όμορφοι, ταλαντούχοι, επιτυχημένοι. Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2002 και έξι χρόνια μετά, τον Σεπτέμβριο του 2008, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Καρποί του έρωτά τους, τα δύο τους παιδιά Σμαράγδα και Αλέξανδρος.

Οι δύο γονείς έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον όμως και οι δύο ηθοποιοί είναι ενεργοί στα social media και το τελευταίο διάστημα, η Έμιλυ Κολιανδρή μοιράζεται όλο και πιο συχνά φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές.

Αυτήν την περίοδο, το ζευγάρι και τα παιδιά τους μένουν σπίτι όπως όλοι μας και περνούν τον χρόνο τους δημιουργικά και διασκεδάζοντας. Χθες, η όμορφη ηθοποιός και μαμά ανέβασε μία σειρά από Ιnstagram Stories με τα οποία μας έδειξε τις δημιουργίες των παιδιών της. Η μικρή Σμαράγδα έφτιαξε μία εντυπωσιακή κατασκευή που σίγουρα θα λατρέψετε και ο Αλέξανδρος ζωγράφιζε... Ινδιάνους!

Δείτε τις δημιουργίες των παιδιών των ηθοποιών στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved