Δέσποινα Καμπούρη: «Η Χριστίνα έχει πλάκα. Δεν πίστευα ότι τα τρίχρονα έχουν χιούμορ» (pics)

Η Δέσποινα Καμπούρη #μένει_σπίτι με τις κόρες της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί τους.

Δέσποινα Καμπούρη: «Η Χριστίνα έχει πλάκα. Δεν πίστευα ότι τα τρίχρονα έχουν χιούμορ» (pics)

Η Διευθύντρια του Queen.gr, δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες των κοριτσιών της, όμως σήμερα μέσα από μια καταπληκτική φωτογραφία της Χριστίνας, αποκάλυψε μερικά πράγματα για τη μικρότερη κόρη της.

«Η Χριστίνα. Η Χριστίνα έχει βροντερό γέλιο. Μιλάει ασταμάτητα και θέλει συνέχεια αγκαλιές και φιλιά. Αν εσύ δε θες ή δεν έχεις όρεξη εκείνη δεν πτοείται. Θα σηκώσει το χέρι σου και θα κουρνιάσει κάτω από τη μασχάλη σου. Θα πάρει την παλάμη σου και θα την ακουμπήσει στο μάγουλό της ή θα σε φιλήσει τρυφερά στα χείλη ή θα χαϊδέψει τη μύτη σου με τη μύτη της όπως οι Εσκιμώοι. Η Χριστίνα είναι ένας θίασος μόνη της. Χορεύει υπέροχα, τραγουδάει υπέροχα και... γκρινιάζει υπέροχα», έγραψε και συνέχισε ζητώντας να μην αναπαράγουμε τη φωτογραφία που δημοσίευσε, και εμείς σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία της.

«Αν προσπαθήσεις να της χαλάσεις χατήρι θα το μετανιώσεις πικρά, αλλά αν τελικά της το κάνεις θα σε ανταμείψει με πολλά φιλιά, πολλές αγκαλιές και πολλά σ’ αγαπώ. Η Χριστίνα δεν τα τσιγκουνεύεται τα σ’ αγαπώ. Η Χριστίνα έχει πλάκα. Δεν πίστευα ότι τα τρίχρονα έχουν χιούμορ αλλά περνάω υπέροχα μαζί της. Πολλές φορές προσπαθώ να της κρατήσω μούτρα αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί πάντα κάνει κάτι αστείο και γελάω πολύ. Η Χριστίνα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι που δε θέλει ακόμη κι αν της υποσχεθείς μια ολόκληρη τούρτα σοκολατίνα. Πρώτα θα φάει τη σοκολατίνα και μετά θα σου πει "Ζε μπολώ... λυπάμαι!". Η Χριστίνα είναι ξελογιάστρα και καρδιοκλέφτρα. Όσοι την ξέρετε, το ξέρετε. Αχ Χριστίνα μου. Μπορώ να γράφω μέρες για εσένα...».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε τις τελευταίες μέρες και με αφορμή τον εγκλεισμό στο σπίτι, τόσο με τη Χριστίνα όσο και με την Έλενα, τη μεγαλύτερη κόρη της.

Παίζουν, ψήνουν κουλουράκια και απολαμβάνουν τις μέρες που περνούν 24 ώρες το 24ωρο, μαζί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved