Το συγκινητικό μήνυμα με τον φόβο αυτής της νοσοκόμας κάνει το γύρο του διαδικτύου (pics)

Αυτό το viral μήνυμα που δημοσίευσε μια νοσοκόμα που εργάζεται στα Επείγοντα, είναι σημαντικό να το διαβάσετε όλοι!

Το συγκινητικό μήνυμα με τον φόβο αυτής της νοσοκόμας κάνει το γύρο του διαδικτύου (pics)

Η Sydni Lane βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του «πολέμου» ενάντια στον κορονοϊό αυτή τη στιγμή και το «δυνατό» μήνυμά της κάνει το γύρο του διαδικτύου αυτή την εβδομάδα επειδή... φοβάται.

Φοβάται μην κολλήσει τον ιό και τον μεταφέρει στην οικογένειά της, τα παιδιά της και τον ασθματικό της άνδρα. Φοβάται για την ασφάλειά της. Φοβάται ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει ακόμη στα σοβαρά την όλη κατάσταση και πρέπει να μάθουν ότι δεν πρόκειται για αστείο.

Επειδή δεν έχει αρκετό προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό στη δουλειά. Επειδή το πρόσωπό της έχει πληγές από τη μάσκα που φορά επί 13 ώρες συνεχόμενα την ημέρα. Επειδή φοβάται ότι αρκετοί κυκλοφορούν εκεί έξω απλά γιατί πιστεύουν ότι δεν τρέχει και τίποτε αν βγουν μια βόλτα. Επειδή την στιγμή που δέχτηκε να εργαστεί ως νοσοκόμα στα Επείγοντα, δεν πέρναγε από το μυαλό της ότι μια πανδημία θα της «χτύπαγε την πόρτα».

Τι έγραψε στο μήνυμά της; Δείτε παρακάτω...

nosokoma koronoios protes voithies 6

«Λύγισα σήμερα και έκλαψα.

Έκλαψα εξαιτίας της κούρασης.

Επειδή μετά από τέσσερα χρόνια στα Επείγοντα ως νοσοκόμα, ξαφνικά ένιωσα ότι δεν ξέρω τίποτα.

Επειδή το πρόσωπό που πονάει μετά τη χρήση της μάσκας για 13 συνεχόμενες ώρες. Είναι η ίδια μάσκα που φόρεσα χθες για 12,5 ώρες και αυτή που φόραγα όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν ξέρω πόσες φορές άκουσα να μου λένε "γι' αυτό υπόγραψες". Απλά όχι!

Υπέγραψα να φροντίζω άρρωστους ασθενείς, ναι. Δεν υπέγραψα να είμαι απροστάτευτη από την ασθένειά τους (παρόλο που το νοσοκομείο που εργάζομαι κάνει ό,τι μπορεί για να μας προστατέψει). Δεν υπέγραψα για να μου φωνάζουν οι νευριασμένοι ασθενείς επειδή η κυβέρνηση απέτυχε στο να τους προετοιμάσει. Δεν υπέγραψα να ρισκάρω τη δική μου υγεία και της οικογένειάς μου, επειδή οι άνθρωποι θέλησαν να πάνε διακοπές ή να βγουν από το σπίτι τους, όταν όλοι τους λένε να μείνουν στο σπίτι.

Ένας νοσηλευτής στα Επείγοντα, σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης πέθανε σήμερα εξαιτίας του COVID-19. Ήταν μόλις 40 ετών και είχε άσθμα. Αυτό ήταν. Δεν πρόκειται για μία απλή ίωση. Πρόκειται για πραγματικό κίνδυνο. Πρέπει να πάω στο δωμάτιο κάθε ασθενή και στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω πάντα το "Κι αν με κολλήσει;"... κάτι που με σκοτώνει. Αν ένας ασθενείς μου "δώσει" τον ιό θα τον πάω στα παιδιά μου ή τον ασθματικό μου σύζυγό. Αυτή είναι η νέα μου πραγματικότητα.

Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή.

Και φοβάμαι!».

Η σκέψη μας είναι δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που ρισκάρουν κάθε μέρα με τη ζωή τους την ασφάλεια όλων μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved