Η North West διέκοψε με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο τη συνέντευξη των γονιών της (vid)

H Kim Kardashian και ο Kanye West έδωσαν πρόσφατα μια συνέντευξη και η North εμφανίστηκε από το «πουθενά» και μάλιστα έκατσε κοντά τους είτε οι γονείς της ήθελαν είτε όχι.

Η North West διέκοψε με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο τη συνέντευξη των γονιών της (vid)

Ενώ το ζευγάρι μιλούσε στην κάμερα του Architectural Digest για το τι ήταν εκείνο που τους ενέπνευσε να διακοσμήσουν το σπίτι τους, η μεγαλύτερη κόρη τους North West, μπήκε στο πλάνο ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η Kim και ο Kanye κάθονται στο σαλόνι τους και μιλούν για την έμπνευση που κρύβεται πίσω από τη διακόσμηση του σπιτιού τους, εκείνη τη στιγμή και πριν προλάβει να απαντήσει κάποιος από τους δύο, η εξάχρονη North, μπήκε στο πλάνο τρέχοντας στην αγκαλιά της μαμάς της.

«Είμαστε στη μέση μιας συνέντευξης», της είπε η Kim γελώντας.

«Η North ήταν η έμπνευση», απάντησε ο Kanye

«Εσύ ήσουν η έμπνευση πίσω από τη διακόσμηση του σπιτιού μας», συμπλήρωσε η Kim. «Είμαστε στη μέση μιας συνέντευξης. Οκ, θα κρατάς τις κάρτες μου;» λέει στη συνέχεια στην κόρη της.

Όταν η Kim είπε στη North ότι μπορεί να κάτσει και να δει τη συνέντευξη από τον καναπέ απέναντί της, η μικρή αρνήθηκε, βρήκε ένα σκαμπό και έκατσε ανάμεσα στους γονείς της, ξαφνιάζοντάς τους.

Πατήστε play στο βίντεο που δημοσίευσε το ΑD στο YouTube και δείτε το υπέροχο και minimal σπίτι τους.





Το ζευγάρι έχει ακόμη τρία παιδιά. Τον Saint West, 4 ετών, τη Chicago West, 2 ετών και τον Psalm West, 8 μηνών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved