Μάθημα αγάπης από ζευγάρι που υιοθετεί παιδιά με ειδικές ανάγκες & από διάφορες χώρες του κόσμου

Ο Josh και η Heather στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης με την πιο υπέροχη κίνηση.

Μάθημα αγάπης από ζευγάρι που υιοθετεί παιδιά με ειδικές ανάγκες & από διάφορες χώρες του κόσμου

Όλα ξεκίνησαν όταν η Heather Avis, έμαθε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ωστόσο τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Josh ήθελαν πολύ να δημιουργήσουν μία μεγάλη οικογένεια και τα κατάφεραν.

Η πρώτη υιοθεσία έγινε το 2008, όταν υιοθέτησαν την Macyn, ένα κοριτσάκι με ειδικές ανάγκες. Όπως δήλωσε στο popsugar.com, η Heather:

«Δεν είχαμε από την αρχή στο μυαλό μας την υιοθεσία παιδιού με σύνδρομο Down, αλλά τελικά στην πορεία καταλήξαμε εκεί. Το ότι υιοθετήσαμε την Macyn πραγματικά μας άνοιξε τα μάτια και μας έκανε να αποδεκτούμε και να αγκαλιάσουμε το απρόσμενο. Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που όταν τα σκεφτόμαστε μοιάζουν τρομακτικά, αλλά όταν συμβαίνουν αποδεικνύεται ότι είναι υπέροχα.»

«Όταν πρωτοήρθε η Macyn, όλα ξαφνικά έβγαζαν νόημα. Δεν είχαμε πια ίχνος αμφιβολίας και αναρωτιόμασταν γιατί κάποιος να μην θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί με σύνδρομο Down. Η Macyn ήταν πραγματικά υπέροχη. Μάθαμε τόσα πολλά από αυτήν. Ναι είναι δύσκολο, αλλά δύσκολο δε σημαίνει κακό».

Το 2011 μπήκε στη ζωή τους η Truly, ένα κοριτσάκι από τη Γουατεμάλα. Αυτή τη φορά, ο Josh και η Heather είχαν αποφασίσει ότι θα αγκάλιαζαν και δεχόντουσαν να υιοθετήσουν όποιο παιδί και αν παρουσιάζονταν στο δρόμο τους.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2013, θέλησαν να υιοθετήσουν ακόμα ένα παιδί. Όταν κάποια μέρα έλαβαν μία κλήση για μία έγκυο που μόλις είχε μάθει ότι το παιδί της είχε σύνδρομο Down, ήξεραν ότι το νέο μέλος της οικογένειάς τους, θα ήταν αυτό. Η μέλλουσα μαμά είχε μάθει για το σύνδρομο Down στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και είχε αποφασίσει ότι μετά τον τοκετό, θα έδινε το παιδί για υιοθεσία. Μόλις γεννήθηκε ο μικρός August, ο Josh και η Ηeather τον πήρανε σπίτι του και τον υιοθέτησαν και επίσημα.

Πώς είναι η καθημερινότητα για το ζευγάρι;

«Απλά κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Το ίδιο κάνει ο κάθε γονιός, απλώς σε εμάς είναι λιγάκι πιο ζόρικο. Αλλά πλέον, αυτό είναι για εμάς το φυσιολογικό. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε πάρει σπουδαία μαθήματα τα οποία δεν θα μαθαίναμε διαφορετικά»

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: popsugar.com / Πηγή φωτογραφιών: Heather Avis

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved