Συνελήφθη μητέρα που έκλεισε στην ντουλάπα τον γιο της!

Μία γυναίκα οδηγήθηκε στη φυλακή επειδή άφησε το μόλις ενός έτους αγοράκι της στην ντουλάπα, για τουλάχιστον μία ώρα.

Συνελήφθη μητέρα που έκλεισε στην ντουλάπα τον γιο της!

Ο λόγος για την 22χρονη Άσλεϊ Ρένεα Κόκερ η οποία αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες όπως εσκεμμένη κακοποίηση παιδιού και παράνομη κατοχή μαριχουάνας και άλλων ναρκωτικών ουσιών αφού είναι ναρκομανής.

Την καταγγελία έκανε ένας γείτονας από το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου μένει και η νεαρή κοπέλα, ο οποίος ανησυχούσε εδώ και καιρό για τη σωματική ακεραιότητα του μωρού. Ο αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων υποστηρίζει πως εκείνη την ημέρα άκουγε το μωρό να κλαίει και να ουρλιάζει για τουλάχιστον μία ώρα.

Η νεαρή γυναίκα έχει άλλο ένα παιδί, ένα κοριτσάκι τριών χρόνων. Μετά την καταγγελία, η Άσλεϊ η οποία επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με τη μικρή, συνελήφθη, δείχνοντας μάλιστα και έκπληκτη για το γεγονός. Όπως είπε, είχε λείψει από το διαμέρισμα μόλις 15 λεπτά και δεν είχε πάει μακριά, επισημαίνοντας ότι βρισκόταν μέσα στο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου βρισκόταν και ο γιος της.

Πάντως, η αστυνομία, όταν έκανε έφοδο στο διαμέρισμα, ανέφερε πως υπήρχε έντονη μυρωδιά ούρων σε κάθε χώρο του και πως το αγοράκι ήταν κλεισμένο για αρκετή ώρα μέσα στην ντουλάπα, χωρίς νερό ή φαγητό.

Η νεαρή μητέρα πάντως δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως τον άφησε στην ντουλάπα επειδή κοιμόταν την ίδια ώρα που εκείνη ήθελε να πεταχτεί για μία δουλειά λίγα μέτρα μακριά από το διαμέρισμα. Τώρα αναμένεται να δικαστεί και το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει να έχει την επιμέλεια των παιδιών της ή όχι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved