Δύο εβδομάδες πριν γίνει μαμά η διάσημη ηθοποιός έκανε την πιο αυθόρμητη & ειλικρινή ανάρτηση (pics)

Εάν διανύετε και εσείς του τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης σας, είναι βέβαιο ότι θα ταυτιστείτε.

Δύο εβδομάδες πριν γίνει μαμά η διάσημη ηθοποιός έκανε την πιο αυθόρμητη & ειλικρινή ανάρτηση (pics)

Η αγαπημένη ηθοποιός μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του τρίτου της παιδιού. Τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της ανακοίνωσε η ίδια στις αρχές Αυγούστου μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν και στις αρχές οι φωτογραφίες που μοιραζόταν μαζί μας μέσω social media, ήταν ελάχιστες, το τελευταίο διάστημα, τη βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Χθες, η καλλονή ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση που μας συγκίνησε πολύ και μας εκμυστηρεύτηκε ότι το νέο μέλος της οικογένειας θα έρθει σε δύο εβδομάδες:

«Για όλους αυτούς που δεν με ξέρουν, σε πολύ λίγο θα φέρω στον κόσμο το τρίτο μου παιδί και είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι έγκυος ξανά, ιδιαίτερα δεδομένη της ηλικίας μου. Κάθε μέρα ευχαριστώ το Θεό για αυτήν την ευλογία, αναρωτιέμαι όμως “Είμαι πραγματικά έτοιμη να φέρω στον κόσμο αυτό το μωρό;” Δύο εβδομάδες ακόμα μέχρι να υποδεχτούμε το μικροσκοπικό αυτό ανθρωπάκι και όπως σε κάθε γυναίκα που έχει αποκτήσει μωρό, έτσι και σε εμένα αυτός ο μήνας είναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ! Κυρίες μου, ποιες ήταν για εσάς οι πιο δύσκολος στιγμές τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης σας; Ειλικρινά, έχω ανάγκη να επικοινωνήσω με μία μαμά έστω για ένα δευτερόλεπτο. Οι αστράγαλοί μου έχουν πρηστεί φοβερά, η πλάτη μου και οι γοφοί μου πονάνε, τρέχω στο μπάνιο κάθε 15 λεπτά. Όσο για τον ύπνο; Απλά τον ξεχάσει, το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό γιατί αν ο μωρό μοιάσει στο μεγάλο του αδερφάκι, δεν βλέπω να κοιμόμαστε ούτε τα επόμενα χρόνια. Δεν πειράζει όμως, γιατί όταν σκέφτομαι ότι θα ξανατεντωθώ, ότι θα πάω ξανά στο γυμναστήριο και ότι κάποια στιγμή θα βάζω και πάλι τις κάλτσες μου χωρίς να γίνομαι κατακόκκινη από την προσπάθεια, νιώθω ότι μπορώ να διαχειριστώ τα πάντα. Το μόνο θετικό αυτή τη στιγμή, είναι το φόρεμά μου, το οποίο είναι τόσο άντερο και όμορφο. Το φοράω συνέχεια γιατί έχω ελάχιστα φορέματα εγκυμοσύνης που μου αρέσουν. Δύο εβδομάδες λοιπόν απέμειναν και μετά όλα αλλάζουν. Ας το κάνουμε λοιπόν!»

Ποια είναι η διάσημη μαμά που έκανε την παραπάνω ανάρτηση; Δείτε την απάντηση στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved