Ας είναι καλά η Selena Gomez - Δείτε τι κάνει το μωρό όταν ακούει το τραγούδι της (vid)

Πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει η διάθεση ενός μωρού από τη μια στιγμή στην άλλη ακούγοντας ένα τραγούδι; Πολύ γρήγορα!

Ας είναι καλά η Selena Gomez - Δείτε τι κάνει το μωρό όταν ακούει το τραγούδι της (vid)

Την 1η Ιανουαρίου ο Nathan Stokey απαθανάτισε με το κινητό του τηλέφωνο τον 6 μηνών γιο του Reid τη στιγμή που σταματάει το γοερό του κλάμα με το που ακούει το τραγούδι της Selena Gomez «Lose You to Love Me».

Και οι δύο οι γονείς του ξαφνιάστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι ένα τραγούδι μπορεί τελικά να κάνει «θαύματα» όταν ένα μωρό έχει γκρίνια, κλαίει και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Έρευνα έχει δείξει ότι το κλάμα ενός μωρού ακολουθεί μία διαβάθμιση τους πρώτους μήνες της γέννησής του. Το κλάμα αυξάνεται στις δύο ή τρεις εβδομάδες, φτάνει στο ζενίθ του κατά τις 6 με 8 εβδομάδες και μετά μειώνεται, φθάνοντας στο ελάχιστο επίπεδο όταν το μωρό γίνεται τεσσάρων μηνών. Τα μωρά επίσης κλαίνε συχνότερα αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να θέλουν να «απελευθερώσουν» την ένταση της ημέρας που πέρασε.

Αν και το δικό σας μωρό γκρινιάζει και έχετε δοκιμάσει όλους τους τρόπους για να το ηρεμήσετε, δοκιμάστε κι εσείς το τραγούδι της Selena Gomez, πού ξέρετε ίσως και να πιάσει και σε εσάς!

Δείτε το βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved