Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης (pics)

Περιμένει δεύτερο παιδάκι και είναι πανευτυχής.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης (pics)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά.

Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της ‘Αρη Γούτο ήθελαν να αποκτήσουν κι άλλο παιδί γι’ αυτό και το νέο της δεύτερης εγκυμοσύνης τους χαροποίησε ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι ως γνωστόν έχει μια κόρη, τη Μαιρούλα που είναι η μεγάλη του αδυναμία. Είναι ενάμισι έτους και πολύ σύντομα θα είναι και επίσημα η μεγάλη αδελφή.

Το νέο για την εγκυμοσύνη της έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις13-11 και η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της για τις δεκάδες ευχές που έχει δεχτεί.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα μηνύματα και της αμέτρητες ευχές που στείλατε ! Εγώ και η Μαίρη είμαστε πολύ χαρούμενες και περιμένουμε με ανυπομονησία το αδερφάκι της!???#babyloading #family #secondtimemum #happymoments», έγραψε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram κάτω από την υπέροχη φωτογραφία που πόσταρε αγκαλιά με την κόρη της.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι το διάστημα αυτό ασχολείται με το κανάλι της στο youtube όπου παρουσιάζει απλές και πρωτότυπες ιταλικές συνταγές μαγειρικής.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved