Δίχως τέλος η τραγωδία στον Αγιο Στέφανο - Οι γονείς ενός από τα κορίτσια που σκοτώθηκαν, είχαν χάσει και το 3χρονο παιδί τους σε τροχαίο

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας φαίνεται να μην έχουν τελειωμό για τις οικογένειες των κοριτσιών αλλά και της μητέρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Δίχως τέλος η τραγωδία στον Αγιο Στέφανο - Οι γονείς ενός από τα κορίτσια που σκοτώθηκαν, είχαν χάσει και το 3χρονο παιδί τους σε τροχαίο

Μόνο σοκ μπορούν να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την τραγωδία από το τροχαίο στον Άγιο Στέφανο όπου έχασαν την ζωή τους τέσσερις 16χρονες κοπέλες και μία 41χρονη, μητέρα μίας εκ των εφήβων και οδηγός του οχήματος.
Για τους γονείς ενός εκ των κοριτσιών η ζωή είναι πολύ άδικη γιατί, η 16χρονη είναι το δεύτερο παιδί που χάνεται στην οικογένεια από τροχαίο. Είχαν χάσει επίσης το αγοράκι τους σε ηλικία μόλις 3,5 ετών και πάλι από τροχαίο.

Και η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.

Η 41χρονη μητέρα – οδηγός που σκοτώθηκε επίσης, πληροφορίες θέλουν πως κυοφορούσε το πέμπτο της παιδί.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα κορίτσια πήγαν σε ένα πάρτι στον Αγιο Στέφανο. Η 41χρονη μητέρα της μιας κοπέλας, είχε αναλάβει να τα παραλάβει από το πάρτι και να τα επιστρέψει στα σπίτια τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews η μητέρα είχε φτάσει αρκετή ώρα πριν φύγουν από το πάρτι ωστόσο οι νεαρές δεν ήταν διατεθειμένες να φύγουν τόσο νωρίς.
Λέγεται πως η μητέρα διαπληκτίστηκε με την κόρη της, καθώς για να παραλάβει τα κορίτσια, είχε αφήσει μόνα τους στο σπίτι τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της, αφού ο ναυτικός άνδρας της έλειπε σε ταξίδι.

Το τι οδήγησε σε αυτό το τραγικό δυστύχημα είναι ακόμη άγνωστο. Ωστόσο ο ειδικός πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων κ. Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στο vima είπε πως μία από τις βασικές εκδοχές που εξετάζονται είναι η εκτροπή να οφείλεται σε απότομη κίνηση της οδηγού που θέλησε ίσως να μιλήσει σε κάποια από τα νεαρά κορίτσια που κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Ισως αυτή η κίνηση προς τα δεξιά του σώματος της για να δει πίσω, να παρέσυρε και τα χέρια της που κρατούσαν σφικτά το τιμόνι προς την ίδια κατεύθυνση. Υπάρχει ακόμη κι η περίπτωση η άτυχη οδηγός να είδε κάποιο ζώο στο οδόστρωμα και να άλλαξε απότομα πορεία, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να αποσπάσθηκε η προσοχή της λόγω κλήσης σε κινητό τηλέφωνο, κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί από την ανάλυση κλήσεων ή από μαρτυρίες συγγενών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved