Έμιλυ Κολιανδρή: Για πρώτη φορά μας δείχνει τα δύο της παιδιά (pics)

Η Έμιλυ Κολιανδρή μόλις μπήκε στον λατρεμένο κόσμο του Instagram και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία των παιδιών της.

Έμιλυ Κολιανδρή: Για πρώτη φορά μας δείχνει τα δύο της παιδιά (pics)

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Την έχουμε απολαύσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, η μεγάλη της αγάπη ωστόσο, είναι το θέατρο.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με την συνάδελφό της και εξίσου ταλαντούχο, Χρήστο Λούλη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Σμαράγδα και τον Αλέξανδρο. Το ζευγάρι μετράει ήδη έντεκα χρόνια γάμου και είναι ελάχιστες φορές που έχουν απασχολήσει τα media με την προσωπική του ζωή. Και οι δύο διατηρούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και μέχρι πρότινος, η Έμιλυ Κολιανδρή δεν είχε καν παρουσία στα social meda.

Φέτος η όμορφη ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στη σειρά "Έρωτας Μετά" με τον Μάριο Αθανασίου, τον Αντώνη Καρυστινό και τη Βάσω Λασκαράκη. Με το δυναμικό αυτό come back της, αποφάσισε να φτιάξει και έναν Instagram λογαριασμό στον οποίο ήδη έχει ανεβάσει τις πρώτες της φωτογραφίες.

Μάλιστα, πριν απο μέρικές ημέρες, η ηθοποιός ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες των παιδιών της.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τις όμορφες στιγμές τους από την οικογενειακή τους εξόρμηση σε πάρκο ψυχαγωγίας όπου η Σμαράγδα και ο Αλέξανδρος παίζουν όλο χαρά και ανεμελιά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @emilykoliandri

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved