Το mothersblog.gr κάνει δώρο σε 7 τυχερούς από 4 αντηλιακά Coppertone για όλη την οικογένεια

Για να κερδίσετε και εσείς 4 αντηλιακά Coppertone απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και μπείτε στην κλήρωση!

Το mothersblog.gr κάνει δώρο σε 7 τυχερούς από 4 αντηλιακά Coppertone για όλη την οικογένεια

Το Coppertone είναι το μόνο διεθνές brand αντηλιακού που κατανοεί τις lifestyle ανάγκες των ανθρώπων και κάνει πραγματικότητα την ασφαλή διασκέδαση στον ήλιο. Τα προϊόντα Coppertone απευθύνονται σε όσους ασχολούνται με καλοκαιρινά αθλήματα και γενικά δραστηριότητες στην ύπαιθρο. Απευθύνονται σε γονείς που αναζητούν εξειδικευμένα αντηλιακά για παιδιά και βρέφη, σε γυναίκες ηλικίας 18-44 και γενικά σε όσους πιστεύουν στην ανάγκη των αντηλιακών προϊόντων εξαιτίας του αυξημένου κινδύνου της ηλιακής ακτινοβολίας.

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_mb?itemid=8378%20&url=mothersblog.gr|579|1400{/iframe}

Το Coppertone έχει μία πλήρη γκάμα προϊόντων για κάθε γενική ή και εξειδικευμένη ανάγκη. Μέσω του ερευνητικού του κέντρου Solar Research Center -ένα από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα στον κόσμο- αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και βελτιώνει συνεχώς ποιοτικά την υπάρχουσα γκάμα του. Πρωτοπόρος όλα αυτά τα χρόνια, το Coppertone σήμερα είναι ένα brand με παγκόσμια εμβέλεια: Δραστηριοποιείται σε 44 χώρες σε 5 ηπείρους, είναι το No1 brand αντηλιακών στην Αμερική και το Νο3 παγκοσμίως.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved