Γέννησε εξάδυμα και αυτές είναι οι φωτογραφίες από τη συγκινητική τους φωτογράφηση (pics)

Η Courtney και ο Eric Waldrop, πάντα ήθελαν μεγάλη οικογένεια, αλλά ο δρόμος προς το όνειρό τους δεν ήταν εύκολος.

Γέννησε εξάδυμα και αυτές είναι οι φωτογραφίες από τη συγκινητική τους φωτογράφηση (pics)

Το ζευγάρι αντιμετώπισε πολλές αποβολές πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους Saylor. Έπειτα υποβλήθηκαν σε θεραπείες γονιμότητας, θεραπείες που οδήγησαν στην γέννηση των δίδυμων γιων τους, Wales και Bridge.

Τέλος, αποφάσισαν να δοκιμάσουν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί χωρίς τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η Courtney έμεινε έγκυος, αλλά δυστυχώς βίωσε ακόμη μια αποβολή. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέστρεψε στις θεραπείες γονιμότητας. Τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να έρθουν. Η Courtney, όχι μόνο ήταν έγκυος αλλά θα αποκτούσε εξάδυμα.

Η ίδια δεν μπορούσε να καταλάβει αν αυτό που ένιωθε ήταν χαρά ή φόβος όταν έμαθε τα νέα.

Η Courtney, είχε έναν επιτυχημένο τοκετό, έφερε στον κόσμο τα έξι μωράκια της και η φωτογράφος Ashley Sargent, τα απαθανάτισε με τον φακό της. Μάλιστα επειδή επρόκειτο για rainbow μωράκια, τα τύλιξαν σε πανάκια που είχαν τα χρώματα του ουράνιου τόξου.



Αυτό όμως, δεν ήταν το μόνο εντυπωσιακό στη φωτογράφηση αυτή. Τα μωρά τυλίχτηκαν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τοποθετήθηκαν με τη σειρά γέννησής τους. Ο Blu, ο μεγαλύτερος, είναι τυλιγμένος στην κόκκινη γάζα, ακολουθεί ο Layke που είναι τυλιγμένος με πορτοκαλί και η Rawlings με το κίτρινο. Τέταρτη γεννήθηκε η Rayne που είναι τυλιγμένη στο πράσινο χρώμα και πέμπτος ο Tag που φορά τα μπλε. Η μικρότερη της οικογένειας ονομάστηκε Rivers και το μοβ ήταν το χρώμα που την τύλιξαν για να φωτογραφηθεί με τα αδέρφια της.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved