Μυρτώ Αλικάκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κουζίνα του σπιτιού της (pics)

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει τρεις έρωτες στη ζωή της. Τους γιους της, το θέατρο και την μαγειρική!

Μυρτώ Αλικάκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κουζίνα του σπιτιού της (pics)

Δεν είναι λίγες οι φορές που η όμορφη ηθοποιός έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνταγές από φαγάκια που φτιάχνει με τα χεράκια της για τους γιους της, τους φίλους και τους συγγενείς της.

Κοτόπολο με μουστάρδα και κρασί στη γάστρα, teriyaki χοιρινό, baby πατάτες με ανανά και χοιρινό στο φούρνο, σαλάτα με κουκιά και ντοματίνια, vegeterian burger και κοτόπουλο με σος γιαουρτιού είναι μόνο λίγα από όλα εκείνα που σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως φαίνεται, η κουζίνα της είναι ένας χώρος στο σπίτι που περνά αρκετό χρόνο εκεί δημιουργώντας όλες αυτές τις συνταγές για την οικογένειά της.

Πώς όμως φαντάζεστε την κουζίνα της; Μοντέρνα, minimal, vintage; Και σε ποια απόχρωση; Σε κάποια γήινη απόχρωση ίσως ή σε κάποια έντονη;

Πριν μερικές ώρες αντί να δημοσιεύσει η ηθοποιός φωτογραφία από το ολοκληρωμένο φαγάκι της, δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που το ετοιμάζει μέσα στην υπέροχη κουζίνα της. Σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν τα χρώματα που έχει διαλέξει όσο εντυπωσίασαν και εμάς.

Swipe up για να δείτε την φωτογραφία της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved