Ελληνίδα δημοσιογράφος γιόρτασε τα 7α γενέθλια της κόρης της - Αποκλειστικές φώτο (pics)

Η Αγάπη-Ιουλία έγινε 7 ετών και οι γονείς της το γιόρτασαν με ένα εντυπωσιακό πάρτι!

Ελληνίδα δημοσιογράφος γιόρτασε τα 7α γενέθλια της κόρης της - Αποκλειστικές φώτο (pics)

Η μικρή Αγάπη-Ιουλία, ήρθε στον κόσμο στις 27 Σεπτεμβρίου του 2012 και είναι καρπός του έρωτα γνωστής δημοσιογράφου και γνωστού Έλληνα ηθοποιού, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για περίπου δύο χρόνια.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει όμως όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί άψογες σχέσεις και η κόρη τους είναι εκείνη που θα τους ενώνει για πάντα. Οι δύο τους κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να είναι ευτυχισμένη η μικρή Ιουλία και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν μια χαρά.

Την Κυριακή η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκαν μαζί στο Θέατρο Χυτήριο και διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό πάρτι στην κόρη τους με αφορμή τα 7α γενέθλιά της.

Από κοντά τους δεν έλειπαν φίλοι και συγγενείς.

Ο Κώστας Αποστολάκης λατρεύει την κόρη του και όσο μεγαλώνει όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του δεν την αλλάζει με τίποτε στον κόσμο: «Δεν αλλάζω με τίποτα στον κόσμο την κόρη μου. Και τώρα που μεγάλωσε λίγο, και μπορούμε να επικοινωνούμε περνάμε υπέροχα. Έχουμε μοναδική χημεία. Περιμένω με ανυπομονησία να μεγαλώσει κι άλλο για να επικοινωνούμε ακόμα περισσότερο», είχε δηλώσει στο People.

Το ίδιο ισχύει και για την Αμέλια Αναστασάκη. Έχει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη της και είναι μια περήφανη και αφοσιωμένη μαμά.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Mothersblog.gr από το πάρτι της μικρής Ιουλίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved