Πριν από πέντε μήνες απέβαλε και μόλις χθες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της (pics & vid)

Χαρούμενα τα νέα για τη διάσημη μαμά.

Πριν από πέντε μήνες απέβαλε και μόλις χθες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της (pics & vid)

«Δεν υπήρχε παλμός σήμερα στον υπέρηχο... οπότε... όλα τέλειωσαν... αλλά έχω μερικές δυνατές και απίθανες καρδιές ακριβώς δίπλα μου. Είμαι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη και νιώθω τυχερή!»

Mε αυτά τα λόγια, τον περασμένο Απρίλιο, η διάσημη μαμά ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχασε το μωράκι που περίμενε. Ποιος να το περίμενε λοιπόν ότι χθες, μόλις πέντε μήνες μετά την αποβολή της, η διάσημη μαμά θα ανακοίνωνε και πάλι ότι είναι έγκυος;

Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους με δύο αναρτήσεις στο Instagram. Στην πρώτη ανέβασε ένα καρδιογράφημα του εμβρύου το οποίο συνόδευσε με το εξής μήνυμα:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη... αλλά έχουμε μάθει ότι υπάρχει ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι μέσα μου! Ο ήχος αυτής της δυνατής καρδιάς, με κάνει τόσο χαρούμενη, ιδιαίτερα λόγω της απώλειας που βιώσαμε την περασμένη άνοιξη. Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα νέα αυτά γιατί είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θέλουμε να σας το κρύψουμε. Οι πρώτοι αυτοί μήνες είναι αρκετά δύσκολοι, με ναυτίες και πολλή κούραση και δεν θέλω να προσποιούμαι ότι είμαι εντάξει.»



Λίγες ώρες μετά ανέβασε και μία φωτογραφία όπου φαίνεται η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Αναρωτιέστε ποια είναι η διάσημη μανούλα; Δείτε την στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved