Τίτλοι τέλους για την ΕΡΤ

Όλες οι εξελίξεις στη Δημόσια τηλεόραση με συνεχή ενημέρωση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

Τίτλοι τέλους για την ΕΡΤ


Σταματήσαμε τη ροή των ειδήσεων για μία ώρα σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Η DPG Digital Media από την πρώτη στιγμή, έχει ταχθεί στον αγώνα για την Ελλάδα, με μοναδικό όπλο την αλήθεια. Η ανησυχία μας λόγω των τελευταίων εξελίξεων σε έναν οργανισμό που αποτελεί το συνεκτικό κρίκο του παγκόσμιου Ελληνισμού, είναι έκδηλη και παρακολουθούμε στενά τα γεγονότα. Στηλιτεύουμε, όμως, απερίφραστα την ύποπτη σιωπή των ιδιωτών που εκμεταλλεύονται δημόσιες συχνότητες υπό καθεστώς μη νομιμότητας, ακόμα και σήμερα, που η επίσημη φωνή της Ελλάδας σιωπά.

Η DPG Digital Media και τα sites newsbomb.gr, gossip-tv.gr, onsports.gr, queen.gr, astrology.gr, mothersbog.gr, ως ένδειξη συμπαράστασης για μία ώρα σταμάτησαν την ειδησεογραφική ροή.
Τα sites καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα καλύπτουν επαρκώς τις εξελίξεις για την πληροφόρηση του ελληνικού λαού.
Εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για τον τρόπο που δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις οικογένειες των 2.656 εργαζόμενων που βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα.

Το χρονικό
Λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης «έπεσε» οριστικά το σήμα της αναλογικής και ψηφιακής ΕΡΤ, σε εφαρμογή της απόφασης της κυβέρνησης για προσωρινό κλείσιμο της ΕΡΤ και επαναφορά της σε τρεις μήνες με νέα μορφή.
Πλήθος κόσμου, δημοσιογράφων και συνδικαλιστών, από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και παρέμειναν όλο το βράδυ.

Με τη δημοσιοποίηση της νομοθετικής πράξης οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αντέδρασαν και έβγαλαν στον αέρα έκτακτα δελτία ειδήσεων σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Η εκπομπή συνεχίστηκε και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας μέσω διαδικτύου και μέχρι αυτή την ώρα.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και από το στούντιο στη Μουρούζη.
Την ίδια ώρα εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται έξω από τα γραφεία της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved