Σίγησε η ΕΡΤ

Σε ένδειξη συμπαράστασης 11:00 – 12:00 δεν γίνει καμία ανάρτηση - Θα καλύπτονται κανονικά οι εξελίξεις στην ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της ημέρας

Σίγησε η ΕΡΤ


Η συμπαράσταση μας και η αλληλεγγύη στους εργαζομένους αλλά και την ίδια την δημόσια τηλεόραση, είναι δεδομένη. Την ίδια στιγμή που δημόσιες συχνότητες βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών με καθεστώς αδιαφάνειας, κλείνει η φωνή που ενώνει τον Ελληνισμό. Πέραν της ανεργίας και του δράματος χιλιάδων οικογενειών, η δημόσια τηλεόραση αφορά το σύνολο του Ελληνισμού, εντός και εκτός συνόρων.
Τα sites newsbomb.gr, gossip-tv.gr, onsports.gr, queen.gr, astrology.gr, mothersbog.gr καταδικάζουν απερίφραστα την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στις κινητοποιήσεις των 2.656 εργαζόμενων που βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται.

Ασφαλώς και υπήρχαν στρεβλώσεις που έπρεπε να διορθωθούν. Οπωσδήποτε υπήρχε η ανάγκη εξορθολογισμού όπως και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Η ίδια ανάγκη όμως υπάρχει κσι στον εξορθολογισμό των σχέσεων κράτους – διαπλοκής, που δυστυχώς τις βλέπουμε αδιατάρακτες.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία οδηγούνται σε κλείσιμο δημόσιοι φορείς και οργανισμοί και στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενοι είναι σαφέστατα προβληματική.
Η ΕΡΤ σίγησε και πάνω από 2.500 εργαζόμενοι βρίσκονται πλέον στον αέρα. Η ΕΡΤ σίγησε και μαζί της σίγησε και η διεθνής παρουσία του Ελληνισμού στην ενημέρωση.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καλούν τους πολίτες να συγκεντρωθούν στο ραδιομέγαρο της Μεσογείων σε ένδειξη αλληλεγγύης.
Δηλώσεις συμπαράστασης φθάνουν συνεχώς από πληθώρα ενώσεων, ομοσπονδιών, κλάδων εργαζομένων αλλά και πολίτες από την Ελλάδα και την ομογένεια.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος της, ειδικά αυτές τις κρίσιμες στιγμές που η παγκόσμια παρουσία της Ελλάδας στο μιντιακό στερέωμα, είναι επιβεβλημένη, είναι η επιτομή της εξωστρέφειας που ευαγγελιζόμαστε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved