Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη: Η υπέροχη σχέση τους μέσα από φωτογραφίες (pics)

Μαμά και κόρη στα καλύτερά τους.

Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη: Η υπέροχη σχέση τους μέσα από φωτογραφίες (pics)

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια κανονική μαμά. Μια κλασική Ελληνίδα μαμά, όπως έχει πει η ίδια.

Λατρεύει τα παιδιά της, την 15χρονη Μελίνα και τον 12χρονο Γιώργο και αυτό που επιθυμεί είναι να βρουν αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και να το κάνουν καλά.

Από τη γέννησή τους μέχρι σήμερα, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης, είχαν αποφασίσει να μην εκθέτουν τα παιδιά τους στα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, απέφευγαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους ή να δείχνουν καθαρά τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Πλέον η κόρη τους είναι έφηβη και η Δέσποινα Βανδή με αφορμή επετείους και γενέθλια, άρχισε να κάνει αρκετές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την αγαπημένη της Μελίνα, που ενθουσίασε με την γλυκύτητά της τους το διαδίκτυο.

Μαμά και κόρη έχουν μια εξαιρετική σχέση ενώ όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει επαγγελματικά το δρόμο της μαμάς της.

Αυτό τουλάχιστον είχε πει, μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down town: « Η μικρή μου θυμίζει πολύ εμένα, πολύ καλύτερη από εμένα. Δηλαδή της αρέσουν Αρχαία, Ιστορία κ.τ.λ. και τραγουδάει συγκλονιστικά, έχει θεία φωνή. Εάν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο (τραγουδίστρια) , εύχομαι να μπορώ να τη στείλω κάπου για να σπουδάσει αυτό που θέλει να κάνει. Εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι ή με την υποκριτική».

despoina bandi kai melina nikolaidi 5

Όμως ποιος θα μπορούσε να μιλήσει καλύτερα για τη σχέση τους πέρα από την ίδια τη Δέσποινα Βανδή; Διαβάστε τι είχε γράψει με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της στις 9 Φεβρουαρίου 2019 στο Instagram:

«Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό! Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός! Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό! Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο! Θυμάμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου,να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία ,Ministry of Sound ,από χώρα σε χώρα Ρωσία,Αμερική,Ισπανία,Γερμανία,Πορτογαλία,Γαλλία,Σουηδία-κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το ποσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι!Επαγγελματικα συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελα μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλα δεν το χαιρόμουν!
Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της,να μη χάσω καμμία λεπτομέρεια της ζωής της!Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα!
Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου...
Είχα γίνει μάνα! Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε!
Δεν το μετάνιωσα ποτε!
Χθες το παιδί μου έγινε 15! Ειναι ένα σπουδαίο κορίτσι! Εχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!»

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τρυφερές στιγμές της Δέσποινας Βανδή και της κόρης της Μελίνας.

Φωτογραφίες: Instagram Despina Vandi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved