Δέκα αυστηρούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι νταντάδες των Kardashians (vid)

Κι όμως οι γυναίκες που αναλαμβάνουν τη φροντίδα των παιδιών των Kardashians, πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες.

Δέκα αυστηρούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι νταντάδες των Kardashians (vid)

Είναι η διασημότερη οικογένεια στην Αμερική και όχι άδικα. Οι αδερφές Kardashian - Jenner, απασχολούν τα Μέσα με ό,τι και αν κάνουν. Παρά τα όσα λένε όλοι εκείνοι που κρίνουν την οικογένεια αυτή, οι Kardashians δούλεψαν σκληρά και κατάφεραν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Μάλιστα, αυτή η άνοδος φαίνεται να συνεχίζεται μιας και καθημερινά αντί να πέφτουν σε δημοτικότητα, ανεβαίνουν και μάλιστα πολύ.

Εξαιτίας αυτού, χρειάζονται προσωπικό που θα είναι πιστό και που θα ακολουθεί τους κανόνες τους. Όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τις νταντάδες της οικογένειάς. Αλήθεια, γνωρίζατε ότι οι γυναίκες που φροντίζουν τα παιδιά της Kim Kardashian, της Kourtney, της Khloe και της Kylie Jenner, πρέπει να ακολουθούν 10 αυστηρούς κανόνες;

Για παράδειγμα δεν θέλουν να φαίνονται στην εκπομπή τους, δεν θέλουν να βγάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους και δεν θέλουν να είναι... ελκυστικές. Ποιοι είναι οι άλλοι 7 κανόνες;

Δείτε τους στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved