Αυτός είναι ο γιος διάσημης ηθοποιού και έχει μεγαλώσει πολύ (pics & vid)

Γεννήθηκε μόλις πριν από ενάμιση χρόνο, αλλά είχαμε να τον δούμε καιρό! 

Αυτός είναι ο γιος διάσημης ηθοποιού και έχει μεγαλώσει πολύ (pics & vid)

Τη μαμά αυτού του αξιολάτρευτου αγοριού σίγουρα την ξέρετε. Είναι μία πολύ γνωστή και δημοφιλής ηθοποιός του Hollywood, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες και θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες celebrities.

Παντρεύτηκε με το έτερόν της ήμισυ το 2008 σε ηλικία μόλις 27 ετών και την ίδια χρονιά έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι. Τρία χρονια αργότερα, το 2011 γεννήθηκε και η δεύτερη κόρη της και ένα χρόνο μετά ξεκίνησε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στο χώρο των καλλυντικών και των προϊόντων για τη μαμά και το μωρό.

Αν και ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η δημοφιλής ηθοποιός είχε αρκετό καιρό να ανεβάσει φωτογραφία με το μικρότερο μέλος της οικογένειας, τον γιο της Hayes. Η τελευταία φωτογραφία του μπόμπιρα που είχε μοιραστεί μαζί μας ήταν πριν από τρεις μήνες και βλέποντας και αυτές που ανέβασε προ ημερών πρατηρήσαμε ότι ο μικρός έχει μεγαλώσει πολύ!

"Είμαι τρελαμένη με αυτό το παιδί" ήταν το σχόλιό της και πραγματικά οι φωτογραφίες δείχνουν πόσο αξιολάτρευτος είναι ο μικρός Hayes.

Πριν δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη μαμά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείτε το παρακάτω εξίσου απολαυστικό βίντεο με πρωταγωνιστή φυσικά τον γιο της που παίζει ανέμελος.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved