Gisele Bündchen: Δείτε την να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τις 5 αδερφές της (pics)

Εσείς γνωρίζατε ότι το διάσημο μοντέλο και μανούλα Gisele, εκτός από τη δίδυμη αδερφή της Patricia, έχει τέσσερις ακόμα αδερφές;

Gisele Bündchen: Δείτε την να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τις 5 αδερφές της (pics)

Και όμως! Η Gisele είναι η μία από τις έξι κόρες της οικογένειας Bündchen!

Το διάσημο μοντέλο γεννήθηκε σττη Βραζιλία στις 20 Ιουλίου 1980 κι λίγα λεπτά αργότερα γεννήθηκε και η δίδυμη αδερφή της Patricia. Η Gisele και η Patricia όμως δεν είναι τα μόνα κορίτσια της οικογένειας. Η RaquelGraziela, η Gabriela και η Rafaela είναι οι υπόλοιπες αδερφές της βραζιλιάνας καλονής και χθες της είδαμε όλες μαζί σε μία φωτογραφία.

Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια της μαμάς της, για τα οποία η Gisele τυης ευχήθηκε και διαδικτυακά.

"Χρόνια πολλά στη γυναίκα-θαύμα μας! Δεν μπορώ καν να φανταστώ όλη τη δουλειά και την αφοσίωση που χρειάστηκε για να μεγαλώσεις και τις έξι μας. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για ό,τι έχεις κάνει και συνεχίζεις να κάνεις για εμάς. Σε ευχαριστώ που πάντα μας εμπνέεις και μσς δείχνεις την αγάπη σου. Σε αγαπάω πάρα πολύ!"

Για τη Gisele, η μητέρα της είναι πρότυπο και τη θαυμάζει πολύ. Στο παρελθόν η Vogue Βραζιλίας είχε κάνει ένα αφιέρωμα στη Gisele και τη μαμά της και τότε το διάσημο μοντέλο είχε μοιραστεί μαζί μας την παρακάτω φωτογραφία.

gisele 41113449 2134101789933226 4183513960997013270 n

Ο θαυμασμός της όμως είναι εμφανής και στη διαδικτυακή της ευχή, την οποία συνόδευσε με κάποιες οικογενειακές τους φωτογραφίες, μία εκ των οποίων δείχνει και την Gisele με τις πέντε αδερφές της.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας μέσω Instagram, στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved