Irina Shayk: Μια μαμά σαν όλες τις άλλες - Ποια είναι η καθημερινότητα με την κόρη της (vid)

Κι όμως η Irina Shayk δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες μαμάδες.

Irina Shayk: Μια μαμά σαν όλες τις  άλλες - Ποια είναι η καθημερινότητα με την κόρη της (vid)

Το διάσημο μοντέλο μετά τον χωρισμό της με τον Bradley Cooper έχει αφοσιωθεί στην κόρη της και τη δουλειά της.

Η Irina Shayk παραμένει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Ωστόσο, η κόρη της Lea De Seine, παραμένει η κύρια προτεραιότητά της.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να μοιραστεί την κηδεμονία της κόρης του. Έτσι, προκειμένου η μικρή να βλέπει και τους δύο γονείς της, θα ζουν όλοι στη Νέα Υόρκη, αλλά σε ξεχωριστά σπίτια.

Ο ηθοποιός και το μοντέλο, είναι πολύ αφοσιωμένοι γονείς, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, γι’ αυτό και θα φροντίσουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μαζί της έτσι ώστε η κόρη τους να έχει μια καθημερινότητα φυσιολογική.

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες του πρώην ζευγαριού ήταν να πηγαίνει την Lea De Seine, βόλτα στο πάρκο. Οι βόλτες συνεχίζονται κανονικά μόνο που αυτή τη φορά τη μικρή συνοδεύει η μητέρα της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Irina Shayk μαζί με την κόρη της στην παιδική χαρά αλλά και σε πάρκο να παίζουν και να διασκεδάζουν. Είναι οι δυο τους, χωρίς την παρουσία νταντάς,

Όπως οι περισσότερες μαμάδες έτσι κι αυτή, την έκανε κούνια, έπαιξαν στην παιδική χαρά, ξεκουράστηκαν και αναχώρησαν για το σπίτι τους.

Δείτε πώς είναι η καθημερινότητα της διάσημης μαμάς με την κόρη της στο βίντεο που ακολουθεί.



Κεντρική φωτογραφία: Instagram / irinashayk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved