H Kristen Bell έκανε το ωραιότερο δώρο στην αδελφή της (vid&pics)

Κατάφερε να κάνει την αδερφή της να κλάψει από την έκπληξη που της έκανε!

H Kristen Bell έκανε το ωραιότερο δώρο στην αδελφή της (vid&pics)

Η ηθοποιός Kristen Bell έκανε έκπληξη στην αδερφή της Sara ανακαινίζοντας κρυφά το υπόγειο στο σπίτι της στο Detroit. «Μια μικρή αδερφή, πάντα προσέχει τη μεγάλη της αδερφή, σε όποια ηλικία και αν είναι!», ανέφερε η διάσημη ηθοποιός συνεχίζοντας: «Και θέλω να είναι χαρούμενη. Θέλω να της κάνω ένα δώρο. Ένα δώρο που θα το φτιάξω με τα χέρια μου, ώστε στο τέλος να μου πει ότι έκανα "καλή δουλειά"»!

Το σπίτι για την ίδια την Kristen είναι κάτι μοναδικό. Είναι ο χώρος που μπορείς να ξεκουραστείς και που μπορείς να κάνεις διακοπές μακριά από τον κόσμο! Δεν πρέπει να είναι ένα μέρος από το οποίο να θες να ξεφύγεις αλλά ένα μέρος που θες να μείνεις.

Το σπίτι της αδερφής της είναι μικρό, αλλά έχει ένα τεράστιο υπόγειο το οποίο -όπως εξηγεί και η ίδια στο βίντεο- το έχει διαμορφώσει έτσι, ώστε να περνούν εκεί τον περισσότερο χρόνο τους σαν οικογένεια.

Η αδερφή της δεν πρόλαβε να το τελειώσει ποτέ κι έτσι υπάρχουν αρκετοί χώροι εκεί κάτω που δεν τους αξιοποιούσαν. Ο λόγος που επέλεξε το υπόγειο και όχι το σπίτι η Kristen, ήταν επειδή η Sarah δεν είχε χρόνο να ανακαινίσει το υπόγειό της αν και το ήθελε πολύ!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη μεγάλη ανακαίνιση και την αντίδραση της αδερφής της, όταν αντικρίζει το νέο και ανανεωμένο υπόγειό της.



Στη gallery ακολουθούν σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της ηθοποιού με τις αδερφές της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved