Η νέα κοινωνική στήλη προσφοράς του Mothersblog.gr

Στην προσπάθειά μας να γίνουμε ακόμη καλύτεροι για όλους τους αναγνώστες του Mothersblog.gr αποφασίσαμε να εμπλουτίσουμε τις στήλες μας στο ανανεωμένο μας site που θα είναι σύντομα στον αέρα. Έτσι, λοιπόν, σκεφτήκαμε ότι σε εποχές οικονομικής κρίσης και δυσχέρειας, όπως αυτές που διανύουμε, οφείλουμε να προωθήσουμε ενέργειες που θα προσφέρουν βοήθεια σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα σε γονείς με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, οι οποίοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες των παιδιών τους.

Κάπως έτσι προέκυψε η ολοκαίνουρια στήλη «Ανταλλάσσω - χαρίζω», η οποία απευθύνεται σε όλους τους γονείς που έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν κάποια αντικείμενα σχετιζόμενα με παιδιά (παιχνίδια, έπιπλα, γραφική ύλη, τσάντες, βιβλία κλπ.), είτε χρησιμοποιημένα (αλλά σε σχετικά καλή κατάσταση), είτε αχρησιμοποίητα που δεν έχουν πλέον ανάγκη, σε γονείς που πραγματικά τα χρειάζονται για τα παιδιά τους.

Επίσης, στην προσπάθειά μας να γίνουμε ακόμη πιο χρηστικοί, αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε τη στήλη «Είμαι νταντά – ψάχνω νταντά», ώστε να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους γονείς στην ανεύρεση έμπιστου και υπεύθυνου ατόμου για τη φύλαξη των παιδιών τους και αντίστοιχα να προσφέρουμε χώρο σε παιδαγωγούς που ψάχνουν εργασία.

Ευελπιστούμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Περιμένουμε τις αγγελίες σας εδώ!

Η παρεχόμενη υπηρεσία θα διέπεται από τους όρους χρήσης του δικτυακού τόπου στον οποίο φιλοξενείται, αλλά και από τους ειδικότερους όρους, που σχετίζονται με τη φύση και τα ειδικότερα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας.

Η νέα κοινωνική στήλη προσφοράς του Mothersblog.gr
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved