Το ονειρεμένο σπίτι του Patrick Dempsey στο Malibu (pics)

Το σπίτι έγινε σε σχέδια του Frank Gehry και ονομάζεται «Tin House».

Το ονειρεμένο σπίτι του Patrick Dempsey στο Malibu (pics)

Ο Patrick Dempsey έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του νευροχειρούργου Derek «McDreamy» Shepherd στη σειρά Gray’s Anatomy , με πρωταγωνίστρια την Ellen Pompeo (Dr. Meredith Gray) . Εκτός από την υποκριτική μεγάλο του πάθος αποτελεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, παίρνει μέρος σε αγώνες και διατηρεί μια εκπληκτική συλλογή vintage αυτοκινήτων.

Στις 31 Ιουλίου 1999, ο Dempsey παντρεύτηκε την κομμώτρια και καλλιτεχνική μακιγιέρ Jillian Fink- ήταν ο δεύτερος γάμος του. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, την κόρη Talula Fyfe (2002) και τους δίδυμους γιους Sullivan Patrick και Darby Galen (2007).

Το σπίτι της οικογένειας στο Malibu σχεδιάστηκε από τον Frank Gehry με " το 1968 ως συνδυαστικό στούντιο και κατοικία του καλλιτέχνη Ron Davis.

Όλο το σπίτι έχει γυαλί παντού και οι εσωτερικοί του χώροι είναι διακοσμημένοι με ένα μείγμα ζεστού-σύγχρονου και vintage στυλ που παραπέμπει στην αρχιτεκτονική της δεκαετίας του 1960. Εξίσου εντυπωσιακοί είναι και οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού, η αυλή, η πισίνα, οι χώροι για την χαλάρωση και τη διασκέδαση της οικογένειας που δένουν αρμονικά με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο.

Δείτε φωτογραφίες από το ονειρεμένο σπίτι στην gallery.

Πηγή: hookedonhouses.net

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved