Μια παράξενη φιλία ζώων σκλάβωσε το διαδίκτυο: Σκύλος και κοτοπουλάκι είναι αχώριστοι (vid)

Σκύλος και κοτοπουλάκι οι καλύτεροι φίλοι - Λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί!

Μια παράξενη φιλία ζώων σκλάβωσε το διαδίκτυο: Σκύλος και κοτοπουλάκι είναι αχώριστοι (vid)

Η φιλία είναι σημαντική για την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των ανθρώπων. Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Μάλιστα, όταν οι φίλοι είναι πραγματικοί, είναι ίσως καλύτεροι ακόμη και από την οικογένεια.

Η φιλία για να υπάρξει θα πρέπει να είναι αμφίδρομη, αλλιώς δεν είναι δυνατή.

Κάποιες φιλίες μοιάζουν απίθανες, παράξενες, περίεργες. Είναι, όμως αληθινές και είναι τόσο δυνατές, που κινούν, ακόμη και… βουνά! Και μία τέτοια δυνατή και αληθινή φιλία έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε ένα κοτοπουλάκι και έναν σκύλο!

Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε ένα μικρό κοτοπουλάκι να «ξεκουράζεται» επάνω στο κεφάλι ενός σκύλου. Αυτό το Golden Retriever έχει γίνει ο καλύτερος φίλος του μικρούλη και πραγματικά οι δυο τους είναι αξιολάτρευτοι. Το βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με πολλούς χρήστες να το κοινοποιούν κάνοντάς το ανάρπαστο.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη παράξενη φιλία που βλέπουμε ανάμεσα σε έναν σκύλο και ένα πτηνό. Πριν μερικά χρόνια σας είχαμε γνωρίσει τον Ingo ένα λυκόσκυλο και την Poldi, μια αξιολάτρευτη κουκουβάγια. Τις φωτογραφίες τους είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ο φωτογράφος Tanja Brandt κάνοντας το διαδίκτυο να υποκλιθεί στο μεγαλείο αυτής της ιδιαίτερης φιλίας.

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved