Μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο!

Το ζωικό βασίλειο είναι αυτό που κερδίζει την αγάπη των παιδιών σας πάντα και χωρίς καμία εξαίρεση. Κάντε του δώρο λοιπόν μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο!

Μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο!

Επιλέξτε τη σωστή στιγμή.

Πριν ξεκινήσετε μάθετε πληροφορίες για το τι προσφέρει ο ζωολογικός κήπος, ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας και βέβαια πάνω απ' όλα τον καιρό. Η πολλή ζέστη δεν είναι και το καλύτερο ούτε για το παιδί σας ούτε τα ζώα. Η βροχή επίσης δεν κάνει καλό. Δείτε ποιες ώρες επιτρέπεται να ταΐζουν τα παιδιά σας τα ζώα και φροντίστε να μην χάσετε τα καλύτερα.

Κάντε ένα πλάνο για την επίσκεψη

Όταν θα έχετε στα χέρια σας το χάρτη του ζωολογικού κήπου μπορείτε να δείτε από πού σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε και τι θα άρεσε στο παιδί σας. Για να διασκεδάσει ακόμη περισσότερο δώστε του το χάρτη στα δικά του χέρια για να κοιτάει κάθε φορά που βρίσκεστε.

Ακολουθήστε τις οδηγίες

Η συμπεριφορά η δική σας και του παιδιού σας είναι πολύ σημαντική στο ζωολογικό κήπο. Και για να μένει καθαρός και για να μην ενοχλούνται τα ζώα. Γι' αυτό ακολουθείστε τις οδηγίες στις ταμπέλες. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνετε στο παιδί σας πώς να συμπεριφέρεται στο περιβάλλον και να σέβεται το χώρο στον οποίο βρίσκεται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved