9χρονο αγόρι ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ στο Brake Dance- Δείτε τι καταπληκτικό κάνει! (vid)

Κατάφερε να επιβιώσει από τον πόλεμο στην χώρα του και τώρα ετοιμάζεται να «γράψει» νέο παγκόσμιο ρεκόρ!

9χρονο αγόρι ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ στο Brake Dance- Δείτε τι καταπληκτικό κάνει! (vid)

Ο Rizwan Mehsud, είναι ένας 9χρονος μαθητής από το Πακιστάν. Ο μικρός ζει σε εμπόλεμη ζώνη και έφυγε κυνηγημένος από τη γενέτειρά του στο South Waziristan το 2014, μετά από τις αυξανόμενες εχθροπραξίες των Ταλιμπάν. Τώρα ζει σε ασφαλέστερη πόλη, την Dera Ismail Khan, μαζί με την οικογένειά του. Για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους φόβους του, ο πατέρας του Dunia Khan, τον έστειλε να μάθει γυμναστική.

Ο Πακιστανός μαθητής πέτυχε τον περασμένο μήνα να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ των 38 περιστροφών σε 30 δευτερόλεπτα στον χορό του Brake Dance και μπήκε στο βιβλίο του Guinness World Records.

Τώρα, και με την καθοδήγηση του γυμναστή του Irfan Mehsud, ο οποίος είναι επίσης κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ, ετοιμάζεται για τις 46 στροφές στα 30 δευτερόλεπτα και να σημειώσει νέο παγκόσμιο ρεκορ! Ο Irfan έχει ιδρύσει έναν γυμναστικό σύλλογο με σκοπό «να κρατήσω τα παιδιά μακριά από τον πόλεμο και να μπορέσουν να μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον».

«Δούλεψα πολύ σκληρά για να βελτιώσω τις δεξιότητές μου και είμαι εξαιρετικά περήφανος για το επίτευγμά μου», λέει ο μικρός αθλητής.

Δείτε το video και θαυμάστε τις φοβερές ικανότητες του μικρού Rizwan!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved