Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που υιοθέτησε δεκάδες παιδιά και τα κακοποίησε (pics)

Η ιστορία της μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που υιοθέτησε δεκάδες παιδιά και τα κακοποίησε (pics)

«Αγαπώ τα παιδιά».

Αυτές είναι οι ψύχραιμες λέξεις που είπε η Anne Hamilton-Byrne όταν ρωτήθηκε γιατί κακοποιούσε τα παιδιά και κάπως έτσι γράφτηκε στην αυστραλιανή ιστορία.

Η Hamilton-Byrne γεννήθηκε από την Evelyn Grace Victoria Edwards στις 30 Δεκεμβρίου 1921 στην Victoria της Αυστραλίας. Ήταν η μεγαλύτερη από τα επτά παιδιά και μεγάλωσε σε συνθήκες φτώχειας.

Η μητέρα της διαγνώστηκε αργότερα με σχιζοφρένεια και νοσηλεύτηκε σε τέσσερις διαφορετικές εγκαταστάσεις ψυχικής υγείας στη Μελβούρνη από το 1941.

Με την πρώτη ευκαιρία η Anne έφυγε από το σπίτι και άλλαξε το όνομά της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας The Cult of the Family... Η ιστορία της έγινε ταινία



Το 1961, η Hamilton-Byrne, που τότε ήταν δασκάλα της γιόγκα και πίστευε ότι ήταν η μετενσάρκωση του Ιησού Χριστού, γνώρισε έναν άνδρα, τον Dr Raynor Johnson και μαζί ξεκίνησαν τη «Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα», που επίσης ήταν γνωστή ως σύλλογος Santiniketan Park Association and The Family.

Άρχισαν να διοργανώνουν τακτικές συναντήσεις της "θρησκευτικής και φιλοσοφικής ομάδας συζήτησης" στο σπίτι του Johnson στο Ferny Creek στα Dandenong Ranges, έξω από τη Μελβούρνη.

Η ομάδα σύντομα αγόρασε το ακίνητο δίπλα στο σπίτι του Johnson. Το ονόμασαν πάρκο Santiniketan και δημιούργησαν μια αίθουσα συνεδριάσεων την οποία ονόμασαν Santiniketan Lodge.

Σε αυτό το σημείο, η ομάδα αποτελούνταν κυρίως από επαγγελματίες της μεσαίας τάξης - πολλοί από τους οποίους ήταν νοσηλευτές και ψυχίατροι.

Αργότερα, υπό την επιρροή χαπιών LCD, η Hamilton-Byrne είχε ένα όραμα. Αποφάσισε ότι η αποστολή της σε αυτή τη ζωή ήταν να υιοθετήσει δεκάδες παιδιά, ώστε να τα σώσει από την επερχόμενη αποκάλυψη.

Μεταξύ του 1968 και του 1975, η Hamilton-Byrne, μαζί με τον σύζυγό της Bill, υιοθέτησαν 14 βρέφη και μικρά παιδιά. Ενθάρρυνε επίσης τα μέλη της αδελφότητας που είχε δημιουργήσει, να της δώσουν και τα δικά τους παιδιά.

Έπειτα δημιούργησε ένα «σχολείο» για τα παιδιά αυτά σε μια ιδιωτική ιδιοκτησία της λίμνης Eildon, που ονομαζόταν Uptop. Τα παιδιά έλαβαν τα κατάλληλα ρούχα, τους ξάνθυνε τα μαλλιά, τους άλλαξε τα ονομάτα και τους είπε ότι η ίδια ήταν η βιολογική τους μητέρα.

ann hamilton fotografies gynaika kakopoiouse paidia 8

Με τα χρόνια, υπέστησαν σωματική και ψυχική κακοποίηση από τα χέρια των ανθρώπων της αδελφόητας που τα φρόντιζαν. Επίσης τους έδιναν χάπια LSD και άλλες επικίνδυνες ουσίες, τα ξυλοκοπούσαν και τα άφηναν να λιμοκτονούν.

Το 1987, η Sarah Hamilton-Byrne, ένα από τα παιδιά που μεγάλωσε στην ένωση, εκδιώχθηκε από την μητέρα της Anne, επειδή άρχισε να αντιδρά σε όλο αυτό.

Με τη βοήθεια της Sarah, η βικτοριανή ομοσπονδιακή και τοπική αστυνομία αργότερα κατέστρεψε την αδελφότητα και διέσωσε τα υπόλοιπα παιδιά.

Τα παιδιά δεν είχαν ιδέα ότι η ζωή τους δεν ήταν φυσιολογική. Φώναζαν και προσπαθούσαν να πολεμήσουν τους διασώστες τους.

Μετά την επιδρομή, η Anne Hamilton-Byrne και ο Bill διέφυγαν από την Αυστραλία και παρέμειναν στο εξωτερικό για έξι χρόνια. Τον Ιούνιο του 1993, η αστυνομία από την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, συνεργάστηκαν και κατάφεραν να τους βρουν στην πόλη Hurleyville στα βουνά Catskill της Νέας Υόρκης.

Συνελήφθησαν, εκδιώχθηκαν πίσω στην Αυστραλία και κατηγορήθηκαν για συνωμοσία και για ψευδορκία. Οι δυο τους υποχρεώθηκαν να πληρώσουν μόνο $ 5000 πρόστιμο για τα εγκλήματά τους.

ann hamilton fotografies gynaika kakopoiouse paidia 6

Το 2009, δύο από τα θύματα της Anne, έλαβαν από την ίδια αποζημίωση για όλα όσα τους είχε κάνει όταν ήταν παιδιά.

Λίγο αργότερα, η Hamilton-Byrne διαγνώστηκε με άνοια. Αυτό σήμαινε ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει άλλες νομικές προκλήσεις από τα παιδιά που είχε κακοποιήσει.

Το 2017, η 96χρονη μεταφέρθηκε σε οίκο ευγηρίας. Ποτέ δεν έδειξε να έχει τύψεις ή να νιώθει ενοχή για τις πράξεις της.

Δείτε φωτογραφίες από την άδελφότητα και την ίδια στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved