Taylor Swift: Δείτε τα 8 υπέροχα σπίτια της! (pics)

Η Taylor Swift μπορεί να είναι γνωστή για την εντυπωσιακή μουσική της καριέρα. Όμως και η συλλογή της σε ακίνητα είναι το ίδιο εντυπωσιακή.

Taylor Swift: Δείτε τα 8 υπέροχα σπίτια της! (pics)

Η καριέρα της ξεκινάει το 2004 όπου και υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία RCA Records. Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 5 άλμπουμ, ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία και έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά μόδας και ομορφιάς. Έχει δουλέψει και ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε σειρές όπως το CSI: Las Vegas αλλά και ταινίες όπως το Valentine's Day αλλά και το Hannah Montana: The Movie όπου πρωταγωνιστούσε η Μάιλι Σάιρους, με την οποία για αρκετά χρόνια διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Η περιουσία της υπολογίζεται πάνω από 280.000.000 δολάρια.

Παρ’ όλα αυτά η Swift εξακολουθεί να φαίνεται σαν το πιο προσιτό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ποιας πόρτας όμως; Η 28χρονη σούπερ σταρ κατέχει 8 ακίνητα αξίας 84 εκατομμύριων δολαρίων: από ένα ρετιρέ αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων στην Tribeca έως ένα ανάκτορο εποχής 11.000 τετραγωνικών ποδιών στην Καλιφόρνια.

Δείτε στις φωτογραφίες τα εντυπωσιακή ακίνητα της.

Πηγή: elledecor.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved