Η κουζίνα του μέλλοντος είναι γεγονός και αξίζει να την αποκτήσεις!

«Έξυπνα» τηλέφωνα, «έξυπνες» τηλεοράσεις και «πανέξυπνα» gadget για μικρούς και μεγάλους -που κάνουν «θραύση».

Η κουζίνα του μέλλοντος είναι γεγονός και αξίζει να την αποκτήσεις!

Τόσες high tech συσκευές έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Εμάς, όμως, τις μανούλες δεν μας σκέφτηκε κάποιος! Διότι όσο καλά και αν είναι τα smartphone και τα tablet, δεν μπορούν να μας βοηθήσουν να πλύνουμε τα πιάτα ή να μαγειρέψουμε στην κουζίνα για όλη την οικογένεια… ή μήπως μπορούν;

Το τελευταίο αυτό ερώτημα άρχισε να τριγυρνά στο μυαλό μου, έπειτα από μία συζήτηση που είχα στο γραφείο με τρεις καλές συνάδελφους και μητέρες. Όλες μιλούσαμε για την ομολογουμένως απαιτητική καθημερινότητά μας. Από το σπίτι στο γραφείο και από εκεί ξανά στο σπίτι για να μαγειρέψουμε για την επόμενη μέρα, να καθαρίσουμε, να βοηθήσουμε τα παιδιά με το διάβασμα ή να τα πάμε στο φροντιστήριο -και να τα φέρουμε ξανά πίσω στο σπίτι. Κάπου εκεί διερωτηθήκαμε: Γιατί να μην μπορούμε με ένα «κλικ» να ανάψουμε τον φούρνο και να ετοιμάσουμε τις αγαπημένες μας συνταγές ή να βάλουμε τα πιάτα για πλύσιμο; Φαντάσου απλώς, να ψήνεις το φαγητό και να ελέγχεις τη θερμοκρασία του φούρνου ή της εστίας με το smartphone σου, ενώ βρίσκεσαι στο γραφείο! Προς μεγάλη μας έκπληξη, λοιπόν, μάθαμε πως σήμερα μπορούμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω -και ακόμη περισσότερα.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις και εσύ να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και να γίνεις μία tech μανούλα, τότε αξίζει να ενημερωθείς για τις πιο «φρέσκιες» εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας. Η κουζίνα του μέλλοντος είναι γεγονός -και στην Ελλάδα- και το «κλειδί» βρίσκεται στη Hoover. Ιδού, λοιπόν, οι τεχνολογίες που θα σου «λύσουν» τα χέρια στην κουζίνα το 2019!

Μαγείρεψε μέσω κινητού από το γραφείο

HOOVER 2

Είτε λατρεύεις την τεχνολογία είτε όχι, αυτή η tech λύση δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορη. Ο απομακρυσμένος έλεγχος συσκευών είναι πραγματικότητα και σε βοηθάει να μείνεις σε επαφή με το σπίτι σου, ακόμη και εξ αποστάσεως. Αρκεί απλώς το smartphone σου, η σύνδεση σε ένα Wi-Fi και η εφαρμογή Hoover Wizard για να παρακολουθήσεις τον φούρνο σου ή την εστία της κουζίνας σου, ενώ βρίσκεσαι στο γραφείο ή επιστρέφεις στο σπίτι.

«Μάθε» στον «έξυπνο» φούρνο σου τις αγαπημένες σου συνταγές

HOOVER 3

Τα καλά νέα για τις μανούλες συνεχίζονται. Διότι η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σήμερα στον βαθμό που σου επιτρέπει να συνδέεις τον φούρνο στο router του σπιτιού σου και να του δίνεις ουσιαστικά εντολή να «μαθαίνει» τις αγαπημένες σου συνταγές και να τις ετοιμάζει! Με λίγα λόγια, πλέον μπορείς εξ αποστάσεως να δίνεις στον φούρνο οδηγίες για το πώς θα ψήσει συγκεκριμένα τρόφιμα ή θα αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις μαγειρέματος για τα αγαπημένα σου πιάτα. Η ενεργοποίηση της προθέρμανσης, μάλιστα, προσφέρει μοναδική ευκολία και ταχύτητα, για να βρεις τον φούρνο έτοιμο για μαγείρεμα, μόλις φτάσεις σπίτι.

Άναψε τον απορροφητήρα από όπου και αν βρίσκεσαι

HOOVER 4

Και επειδή δεν θέλεις να επιστρέψεις σε ένα σπίτι γεμάτο καπνό ή έντονες μυρωδιές, σίγουρα χρειάζεσαι και μία tech λύση για τον απορροφητήρα. Και σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να γνωρίζεις πως η τεχνολογία σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να φρεσκάρεις τον αέρα στην κουζίνα αυτόματα -ανάλογα με τα επίπεδα καπνού και λιπών που ανιχνεύονται- αλλά και να ανάψεις το φως του απορροφητήρα, από όπου και αν βρίσκεσαι. Επιπλέον, η λειτουργία ανίχνευσης καπνού, σε ενημερώνει στο κινητό, αν κάτι πάει στραβά στο σπίτι.

«Μίλησε» στο πλυντήριο πιάτων από το κινητό

HOOVER 5

Αφού μαγειρέψεις και απολαύσεις το φαγητό με την οικογένειά σου, κάποιος θα χρειαστεί να ασχοληθεί και με το πλύσιμο των πιάτων. Εμείς πραγματικά ενθουσιαστήκαμε και μείναμε έκπληκτες όταν διαπιστώσαμε πως στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν ήδη πλυντήρια πιάτων που συνδέονται στο Wi-Fi και στα οποία μπορείς να δίνεις φωνητικές εντολές, μέσω του κινητού σου! Ανάλογα με τις ανάγκες σου, επιλέγεις το κατάλληλο πρόγραμμα και παρακολουθείς εξ αποστάσεως το πλύσιμο των πιάτων! Το «μυστικό» βρίσκεται και σε αυτή την περίπτωση στην εφαρμογή Wizard, η οποία πέρα από τη δυνατότητα πλήρους τηλεχειρισμού, προσφέρει και Online ενημερώσεις με πληροφορίες για την εξέλιξη, κατάσταση και συντήρηση των συσκευών.

Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να μην αρχίσεις να εκμεταλλεύεσαι και εσύ τα οφέλη της τεχνολογίας. Στην περίπτωση της κουζίνας σου, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις περισσότερο χρόνο για εσένα, να περιορίσεις το άγχος και να οργανώσεις καλύτερα τις δουλειές του σπιτιού. Οι κατάλληλες Hoover συσκευές με τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την άψογη αισθητική, η απαραίτητη Wizard εφαρμογή και οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες για μαγειρική κορυφαίου επιπέδου, θα σε βοηθηθούν να δημιουργήσεις στο σπίτι σου την κουζίνα του μέλλοντος. Το 2019 αξίζει να πεις «ναι» στην εξειδικευμένη φροντίδα. Μια βόλτα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος θα σε πείσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved