Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Η τελευταία ευχαριστήρια κάρτα που έστειλαν είναι φανταστική (pic)

Θαυμαστής τους έλαβε ευχαριστήρια κάρτα από το παλάτι και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram!

Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Η τελευταία ευχαριστήρια κάρτα που έστειλαν είναι φανταστική (pic)

Πολλοί είναι οι χρήστες του διαδικτύου που μοιράστηκαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram, τις κάρτες που τους έστειλαν τα πριγκιπικά ζευγάρια.

Ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν μια κάρτα ήταν και ο Instagrammer, LoopyCrown3!

Ο ίδιος, μοιράστηκε την απάντηση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, ανεβάζοντας την κάρτα στο προφίλ του και γράφοντας παράλληλα στη λεζάντα της φωτογραφίας:
«Φανταστική απάντηση από το Cambridge που με ευχαριστεί για τις ευχές που τους έστειλα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!».

Η κάρτα απεικονίζει όλη την οικογένεια, λίγο μετά τη βάπτιση του Louis και γράφει:
«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκηπας Louis, σας ευχαριστούν για το χριστουγεννιάτικο μήνυμα και σας εύχονται τα καλύτερα για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά»!

Κάρτα όμως έλαβε και από τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Το παλάτι επέλεξε μια φωτογραφία του ζευγαριού όπου η Δούκισσα του Sussex κρατά μια ομπρέλα πάνω από τον Harry για να μην βραχεί κατά τη διάρκεια ομιλίας του. Κάτω από τη φώτο σχολιάζει ο χρήστης: «Ευχάριστη απάντηση από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex που με ευχαριστούν για τις χριστουγεννιάτικες ευχές που τους έστειλα!».

Δείτε τις κάρτες έτσι όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved