Προετοιμάστε σωστά το πιο τέλειο πάρτι γενεθλίων

Τα γενέθλια του παιδιού σας είναι μόνο μια φορά το χρόνο, αλλά είναι σίγουρα πολύ σημαντικό να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα. Το παιδί σας θα κρατήσει την ανάμνηση του συγκεκριμένου πάρτι σχεδόν όλη τη χρονιά. Όποιο και να είναι το θέμα που θέλετε για το πάρτι σας πρέπει απλά να το οργανώσετε με ηρεμία αρκετές εβδομάδες πριν την ημερομηνία που θα γίνει. Και για να περάσουν τα παιδιά σας καλά, αφήστε το... χάος να επικρατήσει στη διασκέδαση τους.

Προετοιμάστε σωστά το πιο τέλειο πάρτι γενεθλίων

Προσκλήσεις

Αφού έχετε κατασταλάξει στο θέμα που θα έχει το πάρτι σας, πρέπει αυτό να το δείχνουν και οι προσκλήσεις σας. Να ξέρουν οι καλεσμένοι ποιο θα είναι το θέμα του πάρτι για να έρθουν προετοιμασμένοι ανάλογα. Ζητήστε εάν αυτό είναι δυνατόν την βοήθεια του παιδιού σας.

Θέμα

Στους μεγάλους η οργάνωση είναι το παν, τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται για τέτοια πράγματα και τα ενδιαφέρει μόνο η διασκέδαση. Αφού το αποφασίσετε φτιάξτε τη διακόσμηση στο σπίτι σας και βέβαια εάν είναι δυνατόν ετοιμάστε μια τούρτα σχετική με το θέμα.

Διασκέδαση

Κάποια θεματικά πάρτι έχουν και τα ανάλογα παιχνίδια να τα συνοδεύουν. Για παράδειγμα ένα πάρτι με θέμα πειρατές θα μπορούσε να έχει παιχνίδι ένα κυνήγι θησαυρού.

Δώρα

Είναι πολύ ωραίο να έχετε σακουλάκια με δώρα για όσα παιδιά ήρθαν στο πάρτι. Αναμνηστικά για να πάρουν φεύγοντας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved