Η κόρη της Keira Knightley κάνει κάτι που δεν κάνουν τα άλλα παιδιά

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Η κόρη της Keira Knightley κάνει κάτι που δεν κάνουν τα άλλα παιδιά

Η Keira Knightley είναι μία πολύ γλυκιά και τρυφερή μαμά και δεν σηκώνει κουβέντα όταν πρόκειται για την ανατροφή της κόρης της. Η μικρή Eddie αν και τη βλέπουμε σπάνια με την μαμά της ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές της μαμά της, όμως κάνει κάτι, που δεν κάνουν τα άλλα παιδάκια.

Η ηθοποιός πρόσφατα εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν αφήνει την κόρη της να βλέπει τις ταινίες της Disney. Ή τουλάχιστον όχι όλες. Της αρέσει πολύ το «Ψάχνοντας τη Dori» και η «Moana» που αποτυπώνουν δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες, όμως δεν την αφήνει να βλέπει καθόλου ταινίες όπως η Μικρή Γοργόνα ή η Σταχτοπούτα, που δείχνει τις γυναίκες πιο ευάλωτες και να κάνουν πολλές θυσίες για τους άντρες.

Συνεχίζοντας πάντως και αποκαλύπτοντας μας τα όνειρα της μικρής Eddie, μας αποκάλυψε, πως η κόρη της δεν είναι ένα συνηθισμένο κοριτσάκι, αφού όταν μεγαλώσει δεν θέλει να γίνει πριγκίπισσα, αλλά λιοντάρι. Πρωτότυπο, δε νομίζεις; Η Keira Knightley εξήγησε επίσης ότι σκοπεύει να την υποστηρίξει σε ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει, ακόμα κι αν αυτό είναι να ασχοληθεί με την υποκριτική.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved