8 Μυστικά για ένα τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων από την Tori Spelling

Η Tori Spelling, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει τρία παιδιά και ξέρει σίγουρα πολύ καλά πώς θα μπορέσει ένα παιδικό πάρτι να είναι επιτυχημένο. Έγραψε μάλιστα πριν λίγο καιρό και βιβλίο για να οργανώσει κανείς ένα τέλειο πάρτι!. Ακολουθήστε τις συμβουλές της και δεν θα χάσετε...

8 Μυστικά για ένα τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων από την Tori Spelling

Αφήστε τα παιδιά να βοηθήσουν στις ετοιμασίες

Μπορεί να μην μπορούν να μαγειρέψουν τις σπεσιαλιτέ σας όμως σίγουρα μπορούν να διαλέξουν το χρώμα που θα κυριαρχήσει στο πάρτι τους ή ξέρουν ποιους θέλουν να καλέσουν.

Ακούστε το παιδί σας στα "θέλω" του

Μπορεί οι επιλογές για το πάρτι του να μην του αρέσουν. Γι' αυτό θα πρέπει να το ρωτάτε τι θέλει να κάνει στο πάρτι, ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Αν σας ζητήσει κάτι εξτρίμ που δεν μπορείτε να του κάνετε το χατίρι, εξηγήστε του γιατί δεν πρόκειται να γίνει.

Τα πολλά δώρα τα κάνουν και σαστίζουν!

Μπορεί εσείς να θέλετε να κάνετε το καλύτερο για το παιδί σας, όμως δεν πρέπει να του παίρνετε πολλά δώρα. Μην ξεχνάτε ότι θα του φέρουν και οι καλεσμένοι του. Ένα και καλό δώρο από τον μπαμπά και τη μαμά αρκεί για να το εκτιμήσει όπως του αρμόζει.

Αντικαταστήστε τα γλυκά με καραμέλες

Οι πολύχρωμες καραμέλες τρελαίνουν τα παιδιά, πολύ περισσότερο μάλιστα από ένα γλυκό. Γι' αυτό προτιμήστε τις.

Δώστε προσοχή στη λίστα καλεσμένων

Θα πρέπει να τσεκάρετε τη λίστα των καλεσμένων του παιδιού σας. Μπορεί να καλέσει ένα παιδάκι που δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα και τότε θα πρέπει εσείς να περάσετε κατά τη διάρκεια του πάρτι όλη την ώρα μαζί του.

Δώστε χώρο και χρόνο στα παιδιά σας

Δεν πρέπει να τα αγχώσετε τη μέρα του πάρτι για να είναι όλα έτοιμα όπως εσείς θέλετε. Τα παιδιά δεν νοιάζονται αν θα καθυστερήσουν να φάνε πίτσα που ετοιμάζετε γιατί εκείνη τη στιγμή το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους και ανησυχίας αν θα είναι όλα έτοιμα εγκαίρως.

Τα πιο απλά είναι και τα πιο καλά

Μην προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα προς εντυπωσιασμό των παιδιών. Τα πιτσιρίκια λατρεύουν τα πιο απλά πράγματα και είναι στο χέρι σας να τα ανακαλύψετε.

Κάντε το πάρτι μοναδικό

Το παιδί σας θα ζήσει μία φορά στη ζωή του τα συγκεκριμένα γενέθλια και θα πρέπει να προσπαθήσετε το πάρτι να του μείνει αξέχαστο. Αφήστε το κατά τη διάρκεια του πάρτι να κάνει ακόμα και την πιο μεγάλη τρέλα, αρκεί να γνωρίζει πως όταν θα τελειώσει το πάρτι θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του και στους κανόνες που εσείς του έχετε μάθει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved