Θα λιώσετε! Μόλις υιοθετήθηκε και ανυπομονεί να γνωρίσει τον αδερφούλη της (vid)

Ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα!

Θα λιώσετε! Μόλις υιοθετήθηκε και ανυπομονεί να γνωρίσει τον αδερφούλη της (vid)

Ο νέος νόμος για την υιοθεσία στην Ελλάδα ψηφίστηκε τον Μάιο του 2018 και στόχο έχει να επιφέρει την επίσπευση και απλούστευση των διαδικασιών υιοθεσίας, χαρτογράφηση των παιδιών που φιλοξενούνται στα ιδρύματα, των ίδιων των ιδρυμάτων αλλά και των υποψήφιων γονέων, καθώς και νέα εργαλεία παρακολούθησης των δράσεων παιδικής προστασίας, τα οποία φιλοδοξεί να καθιερώσει στην Ελλάδα.

Κάποτε για να υιοθετήσει ένα ζευγάρι στην Ελλάδα ένα παιδί, έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον 6 χρόνια, κάτι που δεν ίσχυε και στο εξωτερικό!

Στο εξωτερικό η διαδικασίες της υιοθεσίας ήταν και είναι αρκετά ποιο εύκολες με τα ζευγάρια να αποκτούν το πολυπόθητο μωρό που τόσο λαχταρούσαν πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα!

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της μικρούλας, που πρόσφατα υιοθετήθηκε από τη νέα της οικογένεια. Η μαμά της τραβά με το κινητό της τηλέφωνο την αντίδρασή της και την ανυπομονησία που έχει για να γνωρίσει το νέο της αδερφάκι. Δεν είναι και λίγο να αποκτάς όχι μόνο «μαμά» και «μπαμπά» αλλά και ένα αδερφάκι έτοιμο να σου δώσει την αγάπη του απλόχερα!

Δείτε την αντίδραση της στο βίντεο που ακολουθεί! Θα λιώσετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved