Η διάσημη ηθοποιός υιοθέτησε ένα αγοράκι πριν πέντε μήνες και το αποκάλυψε τώρα

Εξηγεί για ποιο λόγο κράτησε μυστική την υιοθεσία!

Η διάσημη ηθοποιός υιοθέτησε ένα αγοράκι πριν πέντε μήνες και το αποκάλυψε τώρα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η διάσημη ηθοποιός και ο επί χρόνια σύντροφός της, καθώς πριν πέντε μήνες υιοθέτησαν ένα αγοράκι, μεγαλώνοντας την οικογένειά τους. Το ζευγάρι έχει έναν μεγαλύτερο γιο, τον Caspian, ο οποίος επίσης, έχει χαρεί με την άφιξη του νέου μέλους. Ωστόσο, το ζευγάρι κράτησε μυστική την υιοθεσία όλο αυτό το διάστημα.


https://www.instagram.com/p/Bkn6xeQHQwH/

Το λόγο τον εξηγεί η ίδια η ηθοποιός, Neve Campbell, η οποία με ένα συγκινητικό post στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram αποκάλυψε ότι υιοθέτησαν ένα αγοράκι. «Τόση χαρά!!! Λοιπόν, ήταν ένα μυστικό μέχρι τώρα, καθώς με τον JJ θέλαμε να περιμένουμε μέχρι να γίνει επίσημο, αλλά υιοθετήσαμε ένα πανέμορφο αγοράκι, πριν πέντε μήνες. Το όνομά του είναι Raynor και είμαστε τρελά ερωτευμένοι μαζί του. Ο 6χρονος γιος μας Caspian είναι τόσο χαρούμενος και ρωτάει κάθε πρωί «Μπορώ να κρατήσω το μωρό μου; Μπορώ να ταΐσω το μωρό μου; Μπορώ να παίξω με το μωρό μου; Είναι το πιο απίστευτο πράγμα που έχουμε βιώσει. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για το όμορφο αυτό φως που ήρθε στη ζωή μας και είμαστε ευγνώμονες στην οικογένειά του για τη γέννηση του, για ένα τέτοιο απίστευτο δώρο. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο αφότου η υιοθεσία έγινε κι επίσημα χθες και πεθαίνω να μοιραστώ τα νέα μας μαζί σας» έγραψε χαρακτηριστικά, συγκινώντας τους πάντες.

campell

Τη Neve Campbell την γνωρίσαμε για πρώτη φορά, μέσα από τη σειρά, Party of five, στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στο θρίλερ Scream, ενώ την περίοδο 2016-17 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες, μέσα από την πολύ πετυχημένη σειρά, House of cards.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved