Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της (pics)

Στις 14 Μαρτίου, ξημερώματα Τετάρτης (3.30) η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με φυσιολογικό τοκετό.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της (pics)

Από εκείνη την ημέρα οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει και η ίδια αφιερώνει τον περισσότερο από το χρόνο της στο νεογέννητο μικρό της.

Αν και φαίνεται από τις δημοσιεύσεις στο Instagram, ότι έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η ρουτίνα της έχει αλλάξει. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας δείχνει ότι... ξενυχτάει ή μάλλον την κρατάει ξάγρυπνη ο μπέμπης της.

Ακόμη δεν έχει δημοσιεύσει φωτογραφία του μικρούλη, ούτε πώς τελικά έχει διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο, αν και έχει ποζάρει δίπλα σε κάποια παιδικά έπιπλα που της άρεσαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

athinao1konomakou 26221327 938021559693585 9169315174740393984 n

Αν κρίνουμε όμως, από τη διακόσμηση που έχει στο σπίτι της, φανταζόμαστε ότι τα χρώματα που θα έχει διαλέξει για το παιδικό δωμάτιο είναι ίσως το γκρι, όπως το χρώμα που κυριαρχεί στο σαλόνι της ή το λευκό, το χρώμα που κυριαρχεί στην κρεβατοκάμαρά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου αν και στις περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media ποζάρει σε εξωτερικούς χώρους ή κυρίως στο γραφείο της, δεν είναι λίγες και οι φορές που έχει δημοσιεύσει και φωτογραφίες από το σπίτι της.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού της και το υπνοδωμάτιό της.

Διαβάστε επίσης:
Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αϋπνίες! Δείτε τι δημοσίευσε στο Instagram

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved