Η DISNEY ΚΑΙ ΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΝΑ «ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ»

Εκδήλωση για όλο το μήνα με πολλές δραστηριότητες αφιερωμένες σε αγαπημένους ήρωες από 4 Φεβρουαρίου μέχρι και 3 Μαρτίου στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ΘεσσαλονίκηςΑγαπημένοι χαρακτήρες της Disney θα πραγματοποιήσουν ειδικές εμφανίσεις χαρίζοντας αξέχαστες εμπειρίες σε όλη την οικογένεια! *Οι Σούπερ- Ήρωες Iron Man και Spider-Man θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους φίλουςτης Marvel με ειδικές εμφανίσεις**

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 5 Φεβρουαρίου: Η Walt Disney και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη προσκαλούν τις οικογένειες σε μία μοναδική γιορτή που θα κρατήσει καθόλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Από 4 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 3 Μαρτίου, οι επισκέπτες του MEDITERRANEAN COSMOS θα μοιραστούν την μαγεία και θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μία σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες με θέμα αγαπημένους ήρωες της Disney και της Marvel. Οι οικογένειες που θα επισκεφθούν το εμπορικό κέντρο θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ήρωες Μίκυ και Μίνι* και τους σούπερ-ήρωες Iron Man και Spider Man**.

Για τέσσερις βδομάδες στο Mediterranean Cosmos θα υπάρχουν δέκα μοναδικές θεματικές ζώνες διασκέδασης και ψυχαγωγίας:

Μίκυ: ελάτε να παίξουμε το video game Epic Mickey 2 αλλά και να διασκεδάσουμε με ζωγραφική και άλλες δραστηριότητες στο χώρο του Μίκυ!

Μίνι: Δοκιμάστε τα ρούχα της αγαπημένης Μίνι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και περπατήστε στην πασαρέλα μόδας!

Ψάχνοντας το Νέμο – αφηγηματικό θέατρο: Παρακολουθήστε το απίστευτο ταξίδι του Νέμο μέσα από μια διασκεδαστική εμπειρία αφήγησης και μην χάσετε την ευκαιρία για face painting για τους μικρούς μας φίλους!

Disney Fairies: Οι νεράιδες της Disney σας περιμένουν για μία σειρά μαγικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν face painting και ζωγραφική!

Ραπουνζέλ: Οι μικρές μας φίλες μπορούν να επισκεφθούν τον πύργο της Ραπουνζέλ και να αποκτήσουν την κόμμωση της πριγκίπισσας!

Brave: Φανείτε γενναίοι στο διαγωνισμό τοξοβολίας με τα τόξα της Brave!

Cars: '2 πίστες ταχύτητας': Νιώστε την μοναδική αίσθηση της ταχύτητας με τον Κεραυνό Μακουήν σε δύο πίστες! Στην πρώτη πίστα μπορείτε να τρέξετε ενάντια στο χρόνο οδηγώντας τα μοναδικά Cars σκούτερ ενώ στη δεύτερη πίστα μπορείτε να οδηγήστε το αυτοκίνητό σας στη νίκη με τα απίθανα τηλεκατευθυνόμενα Cars!

Οι οικογένειες που θα «μοιραστούν τη μαγεία» θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Μίκυ και την Μίνι που θα έρθουν στην Ελλάδα για μια αληθινά αξέχαστη εμπειρία! Ο Μίκυ θα είναι κοντά μας από 8-10 Φεβρουαρίου και η Μίνι από 22-24 Φεβρουαρίου*.Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους σούπερ- ήρωες Iron Man και Spider-Man, μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν εισιτήριο κατά την επίσκεψή τους στο εμπορικό κέντρο. Ο Iron-Man θα εμφανισθεί στις 14 – 16 Φεβρουαρίου και ο Spider-Man από 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου**. Οι φίλοι της Marvel μπορούν να διασκεδάσουν και στις εξής θεματικές ζώνες διασκέδασης:

Spider-Man: Ελάτε να βγάλετε απίθανες φωτογραφίες με τον Spider-man στο ταβάνι του δωματίου!

Εκδικητές: Γίνετε ένας αληθινός Εκδικητής με τα μοναδικά αξεσουάρ των Εκδικητών!

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση «Μοιραστείτε τη Μαγεία της Disney» στο Mediterranean Cosmos μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.medcosmos.gr/

Η DISNEY ΚΑΙ ΤΟ MEDITERRANEAN COSMOS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΝΑ «ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ»
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved