Ο διάσημος ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Μπαμπάς και πάλι ο διάσημος ηθοποιός.

Ο διάσημος ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Οσκαρικός ηθοποιός και η σύζυγός του, οι οποίοι έγιναν και πάλι γονείς. Μάλιστα, το ζευγάρι υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά μόλις τώρα.

Όπως έγινε γνωστό ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία του 2014 «Η Θεωρία των Πάντων», απέκτησε το δεύτερο παιδί του με τη σύζυγό του Hannah Bagshawe 34 ετών. Το όνομα αυτού; Luke Richard Bagshawe. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε την είδηση 9 μέρες αργότερα στον Βρετανικό Τύπο και συγκεκριμένα στους London Times. Κι αυτό διότι δεν επιθυμούσαν μία τόσο προσωπική στιγμή να πάρει δημοσιότητα.

redmayne

Ο λόγος για τον Eddie Redmayne που τέσσερις μέρες μετά τη γέννηση του γιου του αποχαιρέτησε τον Stephen Hawking αναφέροντας σε ανακοίνωσή του: «Χάσαμε ένα πραγματικά υπέροχο μυαλό, έναν εκπληκτικό επιστήμονα και τον πιο αστείο άνθρωπο που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω. Η αγάπη και οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του».

Τον Φεβρουάριο ο αγαπημένος μας ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan και αποκάλυψε πώς εκείνος και η σύζυγός του, προετοιμάζονταν για την άφιξη του νέου μέλους της οικογενείας τους.

«Πάνω που αρχίσαμε να κοιμόμαστε και να θυμόμαστε πώς είναι ο έξω κόσμος... αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε ξανά για όλα εκείνα που φέρνει και ένα μωρό με τον ερχομό του!», είπε αστειευόμενος.

Ο 36χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του δεν γνώριζαν το φυλο του μωρού, ενώ χάρηκαν ιδιαίτερα που είναι αγόρι, καθώς έχουν μία κόρη. Μάλιστα, σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο ο Eddie Redmayne είχε αποκαλύψει ότι παρόλο που δεν γνωρίζουν το φύλο, έχουν βρει μόνο όνομα για αγόρι. Και να που έπεσαν μέσα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved