Απίστευτο! Κινέζα παρουσιάστρια καταβροχθίζει μαλλί της γριάς σε 3 δευτερόλεπτα (vid)

Το είδαμε και αυτό!

Απίστευτο! Κινέζα παρουσιάστρια καταβροχθίζει μαλλί της γριάς σε 3 δευτερόλεπτα (vid)

Το μαλλί της γριάς υπήρξε αγαπημένος πειρασμός όταν ήμασταν παιδιά. Το να το τρώμε και να λιώνει στο στόμα μας ήταν απολαυστικό, αν και το γεγονός ότι μετά κολλάγαμε παντού, δεν ήταν και από τα υπέρ. Για να μην πούμε για το κακό που προκαλούσε και προκαλεί στα δόντια, αφού είναι όλο ζάχαρη.

Και μπορεί ως παιδιά να το τρώγαμε με λαχτάρα, όμως, μας έπαιρνε μια σχετική ώρα μέχρι να το τελειώσουμε. Δεν είναι, δα, και μικρό. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για μία Κινέζα παρουσιάστρια, η οποία – στην κυριολεξία – καταβροχθίζει το μαλλί της γριάς, μόλις σε 3 δευτερόλεπτα! Περισσότερο χρόνο της παίρνει να το πει, παρά να το φάει!

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έδειξε το ταλέντο της – που είναι για Ρεκόρ Γκίνες – ζωντανά στην εκπομπή, που παρουσιάζει. Με τον καλεσμένο της κλήθηκαν να διαγωνιστούν ποιος θα φάει πιο γρήγορα το μαλλί της γριάς. Ο καλεσμένος με μεγάλες δαγκωματιές προσπάθησε για τη νίκη, αλλά δε φανταζόταν ότι δίπλα του η οικοδέσποινα θα το «εξαφάνιζε», μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Το σοκ του ήταν μεγάλο. Το ίδιο και το δικό μας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε.

Πηγή: Mailonline

Δείτε επίσης

Η Κινέζα μετεωρολόγος που έγινε viral: Είναι ολόιδια τα τελευταία 22 χρόνια! (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved