Αυτό το μωρό συγκινείται με το τραγούδι της Kesha - Δείτε το τρυφερό βίντεο

Έχετε δει μωρό να συγκινείται;

Αυτό το μωρό συγκινείται με το τραγούδι της Kesha -  Δείτε το τρυφερό βίντεο

Όλοι λίγο ή πολύ κάποιες στιγμές στη ζωή μας συγκινούμαστε όταν ακούμε ένα τραγούδι ή μια μελωδία. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μια ταινία. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν είμαστε ενήλικες σωστά;

Στο βίντεο αυτή μπεμπούλα κάθε φορά που ακούει το τραγούδι Praying της Kesha συγκινείται και δακρύζει, δείχνοντας το πόσο πολύ την «στεναχωρεί» το συγκεκριμένο τραγούδι. Είναι αξιολάτρευτο να βλέπεις ένα τόσο μικρό μωράκι να έχει τόσα συναισθήματα και να τα δείχνει με ένα τραγούδι. Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τους στίχους του τραγουδιού αλλά η μουσική στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά της.

Η μαμά της ακούει το τραγούδι αρκετές φορές τη μέρα στο σπίτι και ιδιαίτερα όταν κάνει δουλειές σπίτι παρέα με το μικρότερο μέλος της οικογένειάς της. Η ίδια όπως ανέφερε άργησε να ανακαλύψει ότι αυτό που έκανε την μπέμπα της να δακρύζει ήταν το τραγούδι.

Κάποιοι ίσως σκεφτείτε ότι πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, όμως τα διαφορετικά πλάνα στο βίντεο, δείχνουν ότι η μικρή κάθε φορά που ακούει το τραγούδι, συγκινείται.

Δείτε την αξιολάτρευτη μικρούλα στο παρακάτω βίντεο

Διαβάστε επίσης:
Να, ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κρατήσεις το μωρό σου απασχολημένο (video)

Δεν υπάρχουν: Δείτε την απίθανη φάτσα μωρών, όταν νιώθουν έκπληξη (video)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved