Η σπάνια στιγμή που ένα κοριτσάκι γεννιέται με το κεφάλι του μέσα στον αμνιακό σάκο

Ο μπαμπάς του συνέλαβε με την κάμερά του το απίστευτο στιγμιότυπο.

Η σπάνια στιγμή που ένα κοριτσάκι γεννιέται με το κεφάλι του μέσα στον αμνιακό σάκο

Η Rachael Burow δηλώνει «μαμά, φωτογράφος και blogger» (έχει το δικό της blog όπου γράφει για τη μητρότητα, astoldbymama.com). Πριν από μερικές μέρες έγινε μητέρα για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όμως η γέννηση της μικρής είχε κάτι πολύ σπάνιο, το οποίο ο σύζυγος της Rachael, Nate, κατέγραψε μάλιστα με τη φωτογραφική του μηχανή.

Η μικρή Annabelle γεννήθηκε με κομμάτι του αμνιακού σάκου άθικτο, γύρω από το κεφάλι της. Συνήθως ο αμνιακός σάκος σπάει κατά τον τοκετό, ωστόσο στην περίπτωση της Annabelle, το τμήμα του σάκου γύρω από το κεφάλι της δεν έσπασε. Αυτό το περιστατικό καταγράφεται σε μια στις 80.000 γεννήσεις.


https://www.instagram.com/p/BgCEG8hnn18/

Η Rachael μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram account της, γράφοντας: «Μια γέννηση caul σημαίνει ότι το μωρό γεννιέται με το κεφάλι καλυμμένο με την αμνιακή μεμβράνη. Αυτοί οι τοκετοί είναι πολύ σπάνιοι, συμβαίνουν σε λιγότερες από 1 στις 80.000 γεννήσεις. Η Annabelle Burow γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, στις 8:05, με καισαρική τομή. Μερικές φορές μας συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός και ξεχνάμε να ζήσουμε τη στιγμή, να συνειδητοποιήσουμε το θαύμα της γέννησης. Εγώ και ο σύζυγός μου νιώθουμε τρομερό δέος και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Καμία στιγμή δεν θα μπορέσει να υπερβεί εκείνη που άκουσα το μωρό μου να κλαίει για πρώτη φορά, καμία στιγμή δεν μπορεί να με κάνει να νιώσω όπως όταν άπλωσα για πρώτη φορά τα χέρια μου πάνω της. Τα μωρά είναι ευλογία, ένα τεράστιο δώρο και ένα παντοτινό θαύμα».


https://www.instagram.com/p/Bf6XundFjtE/

Η Annabelle μαζί με τον μεγάλο της αδερφό, Isaiah, λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της.

Δείτε ακόμα:

Εn-caul γέννηση ή αλλιώς γέννηση σε αμνιακό σάκο - Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο μέσα από 22 φωτογραφίες

Συγκλονιστικό! Δείτε πώς βγαίνει το μωρό μέσα από τον αμνιακό του σάκο (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved