Βίκυ Καγιά: Επέστρεψε στο Shopping Star-Η πρώτη φωτό μετά τη γέννηση του γιου της

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από τα backstage της εκπομπής, μετά τη γέννηση του γιου της.

Βίκυ Καγιά: Επέστρεψε στο Shopping Star-Η πρώτη φωτό μετά τη γέννηση του γιου της

Λίγες μέρες, μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και η Βίκυ Καγιά επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά της, στο Shopping Star. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι συνεργάτες της στην εκπομπή, της επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.


https://www.instagram.com/p/BeP5wANnoKw/

Το βράδυ της Παρασκευής (9/3) η παρουσιάστρια ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία από τα γυρίσματα, παρέα με τους συνεργάτες της την ώρα που ετοιμάζεται. «My fab glam squad!» ήταν το σχόλιο, που συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως τους συνεργάτες της και να τονίσει πόσο αγαπάει τη δουλειά της.


https://www.instagram.com/p/BgHX9hZHt0D/

Η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο το γιο της Κάρολο-Ηλία, στις 20 Γενάρη, με καισαρική τομή. Κι αφού συμπλήρωσε τις πρώτες 40 μέρες, επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά της. Για το διάστημα της λοχείας, που είχαν σταματήσει τα γυρίσματα, είχαν ήδη γραφτεί εκπομπές, οπότε τηλεοπτικά το κενό της δε φάνηκε καθόλου. Όσο για την εμφάνισή της; Είναι σαν να μην γέννησε ποτέ!

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της είναι γεγονός

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε Μάρτη με την κόρη της (pic)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved