George-Amal Clooney: Είδαμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού τους και πάθαμε πλάκα (pics)

Το νέο τους σπίτι στη Νέα Υόρκη είναι απλά, εντυπωσιακό!

George-Amal Clooney: Είδαμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού τους και πάθαμε πλάκα (pics)

Το ζεύγος George και Amal Clooney διαθέτει σπίτια σε διάφορα μέρη του κόσμου. Και μπορεί το αρχοντικό του ηθοποιού στη λίμνη Κόμο, στην Ιταλία να είναι και το πιο διάσημο όλων, όμως, στο… Ε9 τους δηλώνει κάμποσα ακίνητα. Πρόσφατα και συγκεκριμένα μετά τον ερχομό των διδύμων, προχώρησαν στην αγορά ενός πολυτελούς διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη.

Αν και μέχρι στιγμής, μοιράζουν το χρόνο τους, κυρίως ανάμεσα σε Λος Άντζελες και Λονδίνο φαίνεται ότι η Νέα Υόρκη κερδίζει στα σημεία για μία μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειας στο μέλλον. Για την ακρίβεια, όταν τα δίδυμα θα ξεκινήσουν σχολείο, αφού Amal και George Clooney επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν, σε κάποια από τα καλύτερα και ακριβότερα σχολεία της Νέας Υόρκης.

Έτσι, αγόρασαν το υπερπολυτελές διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 53o όροφο ενός ουρανοξύστη, στην καρδιά της μεγαλούπολης. Και το καλύτερο; Κρατηθείτε. Για την αγορά του ξόδεψαν 65 εκατομμύρια δολάρια!!!! Η οικογένεια Clooney δεν έχει μετακομίσει ακόμη, καθώς κάνουν κάποιες αλλαγές.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους, όπως είναι τώρα. Φανταζόμαστε με τις αλλαγές, θα γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Δείτε επίσης

Το παλάτι της Βασίλισσας Letizia της Ισπανίας είναι καλύτερο απ' ό,τι φαντάζεσαι (pics)

Θα τρίβετε τα μάτια σας! Αυτά είναι τα σπίτια των σταρ του Χόλιγουντ (pics)

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Αυτό είναι το νέο σπίτι της Beyonce και του Jay Z (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved