Συγκλονίζει η εξομολόγηση της σταρ για την εξωσωματική και αποκαλύπτει ότι για αυτό το λόγο χώρισε

Είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να γίνει μητέρα η γνωστή σταρ!

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της σταρ για την εξωσωματική και αποκαλύπτει ότι για αυτό το λόγο χώρισε

Η σταρ μίλησε για τις πολλαπλές προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, τα προβλήματα υπογονιμότητας και για το πώς όλα αυτά ήταν ο λόγος που χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της.

«Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση πριν τρία χρόνια και μοιράστηκα λίγη από την ιστορία μου με το κοινό, αλλά μου πήρε 3 χρόνια να είμαι καλά ψυχολογικά και σωματικά να μπορώ να κάνω ξανά μια εξωσωματική γονιμοποίηση!», είπε η Gretchen Rossi, αποκλειστικά στο Us Weekly.

slade smiley and gretchen rossi

«Ήταν μια πολλή δύσκολη διαδικασία για εμένα. Μάλιστα ήταν πολύ σκληρό. Την πρώτη φορά που επιχειρήσαμε να γίνει η εμφύτευση 14 εμβρύων, λίγο πριν προχωρήσουμε την εμφύτευση του ενός εμβρύου τα χάσαμε όλα! Ψυχολογικά ήταν δύσκολο για το σώμα μου. Είναι αστείο γιατί όταν είσαι έγκυος και παίρνεις βάρος νιώθεις ότι αξίζει επειδή στο τέλος θα έχεις μωρό», λέει και συνεχίζει, «Αλλά όταν πέρασα όλη τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, πήρα 4,5 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά. Απέκτησα κυτταρίτιδα σε σημεία που ποτέ δεν είχα και ήταν πολύ δύσκολο για εμένα επειδή όλα αυτά τα περνούσα χωρίς στο τέλος να έχω αυτό που επιθυμούσα περισσότερο. Ένα μωρό!».

Παρά την ψυχολογική και συναισθηματική διαδικασία, η Rossi, είναι έτοιμη να περάσει ξανά όλα τα παραπάνω. Ωστόσο αποκάλυψε στη συνέντευξή της ότι η σχέση της με τον επί χρόνια σύντροφό της τελείωσε, εξηγώντας ότι ένας από τους λόγους ήταν και τα προβλήματα υπογονιμότητας.

Διαβάστε επίσης:

Έγκυος για πρώτη φορά: «Έχασα το πρώτο μου παιδί, πάλεψα με την υπογονιμότητα αλλά τα κατάφερα!»

Η συγκινητική εξομολόγηση για την υπογονιμότητα: «Είχα οκτώ ή εννέα αποβολές»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved