«Τα αδέρφια είναι δώρο Θεού»: Έβαλε τα κλάματα όταν κράτησε τον αδερφό της στην αγκαλιά της (vid)

Τηλεφωνήστε στην αδερφή σας και πείτε της απλά «Σ'αγαπώ»

«Τα αδέρφια είναι δώρο Θεού»: Έβαλε τα κλάματα όταν κράτησε τον αδερφό της στην αγκαλιά της (vid)

Τα αδέλφια είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να μας δώσει ο Θεός. Ο καθένας που έχει ένα αδελφό ή μία αδερφή θα σας πει ότι έχουν βρει τους καλύτερους φίλους στα πρόσωπά τους και τους ανθρώπους που θα βάζουν πάντα πλάτη για εκείνους. Σίγουρα, θα υπάρξουν και εκείνοι οι τσακωμοί και εκείνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πάντα τα αδέρφια, αλλά στο τέλος όλα έχουν αίσιο τέλος.

Είναι πιο εύκολο για τα παιδιά να έχουν μικρότερη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, αλλά δεν είναι όλες οι οικογένειες τόσο τυχερές. Μερικές φορές η διαφορά ηλικίας μπορεί να είναι μεγαλύτερη, πράγμα που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο δεσμός μεταξύ τους δεν θα είναι το ίδιο ισχυρός. Κάθε άλλο! Τα παιδιά που περιμένουν ένα αδερφάκι για μεγάλο χρονικό διάστημα τείνουν να κατανοούν καλύτερα τη διαδικασία και δίνουν ένα ακόμα πιο θερμό καλωσόρισμα στη νεογέννητη αδελφή τους ή αδελφό τους.

Αυτό το κορίτσι ήθελε χρόνια έναν αδερφό αλλά οι γονείς της δεν ήταν τόσο τυχεροί. Δυσκολεύτηκαν αρκετά μέχρι να τα καταφέρουν. Όταν όμως τα κατάφεραν, έκαναν το ωραιότερο δώρο στη μεγαλύτερη κόρη τους. Ακόμη και οι ίδιοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, όταν βλέπουν την κόρη τους να δακρύζει όταν κρατά στην αγκαλιά της για πρώτη φορά το νεογέννητο αδερφό της!

Δείτε το υπέροχο βίντεο παρακάτω

Δείτε επίσης:

«Ένα φιλάκι είναι λίγο πολύ λίγο»: Αυτή η μικρούλα μας τρέλανε με τα φιλιά της (vid)

Σταματήστε ό,τι κι αν κάνετε & ακούστε την 5χρονη να τραγουδάει το τραγούδι του Frank Sinatra (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved